Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
/etc/Xorg/Xorg.conf-ban (asszem, most nincs elottem a linux) lehet beallitani a hasznalni kivant szinmelysegeket, a 16bpp tokeletesen megteszi
de ezt elvileg megkerdezi a xorg telepitese soran is (viszont netinstallnal ugy tudom, ez valami hiba folytan nem maszik fel, kezzel kell feltenni (apt-get install xserver-xorg)
menu.lst-be mit irtal, ami nem mukodott?
disaster recovery: ctrl+alt+backspace (ez lelovi az ablakkezelot es visszatesz karakteres konzolba), vagy ha ez ujrainditja a szurke masszat (ha nem kezzel inditottad az x-et, akkor azt hiszem ez tortenik) ctrl+alt+f2 ott belepsz szerkeszted a xorg.conf-ot, majd alt+f7 (ez visszavisz a szurke masszahoz) es ctrl+alt+backspace a graf felulet ujrainditsahoz -
Akkor azt javaslom, a hozzászólások között keresd meg a hup-hu-n található leírások linkjét, ott a srác vmware-be telepítette a Debian-t, gond nélkül. Én ugyanúgy vmware alá raktam fel, szintén gond nélkül felment - felismerte a virtuális gép minden ''hardverét''.
Hazudok: asszem a hangot nem ismerte fel, de Vlad leírása alapján azt is be tudod lőni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest