Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Először is nincs is jó helyen, másrészt a venember83 által linkelt topik is teljes mértékben megfelel a célnak.
Ezt zárom.
Köszönöm.(A másikat átneveztem.
) -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kerem venember83 hszenek azonnali torleset
Kerestem mielőtt nyitottam, igaz, nem a "rossz" volt nalam a kulcsszó. Az a topik elegge lepukkant. Szeretnem ha hagynank, hatha lesz ebbol valami. A cime jobb ennek

-
venember83
nagyúr
Ehhez mit szolsz?
-
kicsitomi88
őstag
Sziasztok
Úgy gondoltam, hogy ha már annyi pénzt kiad az ember új hardverre, megérdemli a normális, korrekt, jogszerű ügyintézést.
Szeretném ha mindenki érdekében, akivel bármi jogszerűtlenség történik bármilyen ügyintézés folytán, az írja le tapasztalatait, és, hogy melyik boltban történt ez.
Nem akarok flamet, meg vitatkozni azon, hogy szegény boltos... Aki ezt akar nyisson masik topicot. Csak olyan hsz legyen itt ami ehhez kapcsolodik. A moderatort kerem torolje azonnal a hszt ha valaki elter a tematol.
Nalam a BIRDPC volt ludas:
945tol
Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)