- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Oppenheimer #1495 üzenetére
Pont tegnap jutottam el a kézenállásban végzett fekvőtámaszban egy mérföldkőhöz. Teszem rögtön hozzá, hogy ez csak nekem az
Szóval fal mellett már le tudok nyomni 5 teljes fekvőt úgy, hogy a fejem megérinti a talajt. Mondjuk én kicsit furán csinálom, mert az arcom a föld felé néz. Gondolom ez nem sokat számít...
Megfogadtam egyik fórumtársunk korábbi javaslatát, miszerint nem kell a kézenállást 2 percig kitartani. Ha már megy 1 percig, akkor el kell kezdeni aprókat nyomkodni. Nekem kb 1-1,5 hónap alatt meg is hozta az eredményét.
Egyébként minél lejjebb ereszkedsz, annál jobban kell egyensúlyozni. Legalább is nálam ez a tapasztalat.
Ha már csak fal mellett csinálod, akkor is javulni fog a koordinációd. A varjútartás már nálam egy alap gyakorlat. Nagyon szeretem és már próbáltam egyéni rekordokat felállítani. Eddig 1p:45mp a csúcs(#1496) diamondface
"..aki 4 perc alatt elintézte a napi penzumot 14%-ot fejlődött"
Akkor most már nincs lelkiismeret furdalásom. Nekem kb 20-30 percet tesz ki naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest