- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumas
csendes tag
válasz
kukinyo #1491 üzenetére
Én nem láttam, de nem lehet semmi. Múltkor néztem, azt hiszem nat geo-n, a shaolin kung fu-sokról egy műsort. Na az beteg. Azokkal nem szívesen kötözködne az ember az fix. Tudom ajánlani mindenkinek egyébként, szerintem saját edzésekbe is sok minden beilleszthető belőlle
Hogy van az, hogy ha megkérdezek valakit egy programozós oldalon, hogy, hogy van ez meg az, esetleg mutatok neki saját forráskódot, akkor rögtön lehülyéz és inkább fikázza az én kódomat, de nem segít (Max, ha kiutálkodta magát) Míg mondjuk itt, ahol az "izomagyú" kollegák tárháza van (Nehogy sértésnek vegyétek, tudjátok, hogy, hogy értem
) Akiktől inkább elvárná az ember az agresszív vagy bunkó hozzászólást, rögtön segítenek és nem az jön, hogy de hülye vagy, hogy ilyen edzést csinálsz, hanem inkább a "Szerintem inkább így kéne csinálnod" kifejezés a meghatározó?
Vagy ez csak nekem meglepő?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest