Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
próbából végignyomkodtam a linkelt oldal leírása alapján az installt és nekem sem működött elsőre, mert kimaradt a leírásból egy fontos apróság.
a trükk az, hogy nem csak a JDK-t kell feltenni, hanem a hozzá tartozó developer csomagot is
sudo dnf install java-1.8.0-openjdk-develez után lehet futtatni az installert és ekkor már gond nélkül meg fogja találni a JDK-t a leírásban is jelzett mappában
-
Lenry
félisten
korábban az rpmfusionos módszert használtam, a telepítés része működött, csak a driverrel lettek mostanában komoly problémák, konkrétan amikor már GUI-t kellett megjeleníteni, akkora grafikai glitcheket rajzolt a képre, hogyha nem tudtam volna, hogy Windows alatt hibátlan, azt hittem volna, hogy elhalálozott a jó öreg 7900GTO
az én módszerem meg ja... elég macera, hogy kernel-frissítés után mi történik, arról nem tudok nyilatkozni, azóta az nem volt, meg nálam nem is akkora probléma, a nevezett gépet szüleim használják, fél évente egyszer, amikor errejárok és ráérek, lefuttatok egy frissítést, belefér, ha esetleg mindig így kell újrarakni a drivert.
persze elismerem, sűrű frissítésnél elég zavaró -
Lenry
félisten
válasz
inf3rno
üzenetére
úúúú ecsém, ha előbb nézek ide be, lehet, hogy megspóroltam volna neked némi ideget...

itt egy friss leírás, pont a hétvégén pakoltam fel ez alapján egy GeForce 7900GTO-ra jól működő NVIDIA drivert
-
Lenry
félisten
válasz
inf3rno
üzenetére
de, cserélned kell, mert amikor egyszercsak telepítenél valamit, aztán kell valami dependency, annak egy másik, aminek kéne valami frissebb, aztán már ott is vagy, hogy frissítheted az egész rendszert, és ha pont valami nagyobb átállásról maradtál le 2-3 verzióval, onnantól tátott szájjal a faszerdőben rohangálás...
-
Lenry
félisten
tényleg nincs?
hála az égnek.
mindig zavart, hogy legalább három külön helyen kell elmagyaráznom neki, hogy "haggyá má' békén, ne ugrájjá elő"a terminálos yum -y update bőven tökéletes frissítéskezelő, jobb nem is kell
(#4110) csendes ezt nekem is csinálta, de nem is figyeltem igazán oda, de ez megmagyarázza, hogy miért nem megy most a TeamViewer
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest