- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Köszi. Megoldva
Azzal hogy ezt írtad, meg közben már Ubuntus fórumokat turtam, valaki mondogatta a Biosban kell a Diszkrét kártyára állítani ezt azt, meg más lárifári.
Véletlenül másik BIOS menübe mentem ahol ott volt a Thunderbolt beállíŧás is, és alapból az volt, hogy csak akkor aktíválodjon, ha már azonosítva van a User, meg még másik 3 lehetőség volt.Igen, a Windows felismerte mindig automatikusan, de csak akkor ha már bevoltam jelentkezve, és töltötte be az asztalt, előtte sosem.
Beállítottam a Biosban hogy ne kérjen User Authentikációt és láss csodát műkődik
.
Két kérdésem lenne azért, mindenki felé
- Nvidia driver feltelepítése mennyire ajánlott (ebben egy speckó M1000M quadro kárty van)
- Van-e közös user/group az apache és nginx alkalmazásokhoz?
(Eddig Ubuntu-n voltam, és ott használtam, meg imageekben is, de ott ugye mindkettőre a www-data van, itt meg azt vettem észre, hogy van külön az apache-nak meg az nginx-nek. Igazából praiktikus lenne, ha egy lenne csak, mivel van bőven projekt a két külön webalkalmazásra) -
Lacc
aktív tag
Windows alapból felismeri, és feldob egy ablakot, hogy akarom-e csatlakoztatni az eszközt (De ha akarja az ember, akkor külön is ráhúzhatja)
HP oldalán a linux os esetén csak az nvida driverhez adnak supportot.Azóta neten további találatokat átnézve láttam, hogy más is szenved ettől, és igazából már többmint egy éve mint új bug van létrehozva, nem supportolják a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest