- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carasc0 #4100 üzenetére
Pere László - GNU-Linux rendszerek üzemeltetése I-II könyvét keresed? Én mindig pendrive-ról telepítek, dvd-t évek óta nem írtam.
Fedora-val szokott gond lenni frissítéskor? Arch-ról azt olvastam, hogy néha előfordul, hogy behal a frissítés után.
Jelenleg olyan disztrot keresek, amit nem kell újratelepíteni, nem régi csomagokkal dolgozik, gyors (régi gép, 1gb ram, 1 magos proci) és "stabil" (tudom, rolling-tól nem elvárható), a Fedora Mate-tel tűnt a legjobb választásnak, de szóljatok ha mégsem annyira stabil.
Tetszik még az LMDE rolling is, de ott havonta 1x van csak frissítés.
-
ViZion
félisten
válasz
Carasc0 #4100 üzenetére
Nem azt mondtam, h win+linux legyen... Legyen felrakva egy fedora, mellé meg egy másik (akár Fedora, akár pl. Peppermint, ezt kedvelem is), amin lehet hegeszteni, gyakorolni. Ha valami nem sikerül, akkor azért nem maradsz laptop nélkül. Vagy nálad is van mindíg linux multiboot pendrive?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged