- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Pere László - GNU-Linux rendszerek üzemeltetése I-II könyvét keresed? Én mindig pendrive-ról telepítek, dvd-t évek óta nem írtam.
Fedora-val szokott gond lenni frissítéskor? Arch-ról azt olvastam, hogy néha előfordul, hogy behal a frissítés után.
Jelenleg olyan disztrot keresek, amit nem kell újratelepíteni, nem régi csomagokkal dolgozik, gyors (régi gép, 1gb ram, 1 magos proci) és "stabil" (tudom, rolling-tól nem elvárható), a Fedora Mate-tel tűnt a legjobb választásnak, de szóljatok ha mégsem annyira stabil.
Tetszik még az LMDE rolling is, de ott havonta 1x van csak frissítés.
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Nem azt mondtam, h win+linux legyen... Legyen felrakva egy fedora, mellé meg egy másik (akár Fedora, akár pl. Peppermint, ezt kedvelem is), amin lehet hegeszteni, gyakorolni. Ha valami nem sikerül, akkor azért nem maradsz laptop nélkül. Vagy nálad is van mindíg linux multiboot pendrive?

Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest