- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Pere László - GNU-Linux rendszerek üzemeltetése I-II könyvét keresed? Én mindig pendrive-ról telepítek, dvd-t évek óta nem írtam.
Fedora-val szokott gond lenni frissítéskor? Arch-ról azt olvastam, hogy néha előfordul, hogy behal a frissítés után.
Jelenleg olyan disztrot keresek, amit nem kell újratelepíteni, nem régi csomagokkal dolgozik, gyors (régi gép, 1gb ram, 1 magos proci) és "stabil" (tudom, rolling-tól nem elvárható), a Fedora Mate-tel tűnt a legjobb választásnak, de szóljatok ha mégsem annyira stabil.
Tetszik még az LMDE rolling is, de ott havonta 1x van csak frissítés.
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Nem azt mondtam, h win+linux legyen... Legyen felrakva egy fedora, mellé meg egy másik (akár Fedora, akár pl. Peppermint, ezt kedvelem is), amin lehet hegeszteni, gyakorolni. Ha valami nem sikerül, akkor azért nem maradsz laptop nélkül. Vagy nálad is van mindíg linux multiboot pendrive?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Escape from Tarkov
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs