- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Okés.
link, innen szemezgetek. Igazából 3 módon állíthatod, ez a kártyát, ezek: dynpm, profile, dpm
Ezt állítod a power_method-ban.Ha a profile-t választod - ez a régi módszer, amit én is megírtam - akkor a power_profile-ba tehetsz ilyeneket: default, auto, low, mid, high. Először ezt nézzük át, a low-al. Ha szépen leveszi a fordulatszámot, az már 3/4 siker, mert látod, hogy menni fog.
*
Ha így nem ok akkor a power_methodban dpm-re állítsd. Azt nem tudom, hogy ehhez kell -e a boot paraméter vagy sem.No lássuk.
A miatt meg ne bosszankodj, hogy ilyen macerás. Gyári driver nélkül, a nyílttal... 2005-ben még röhögtünk volna, ha valaki azt mondja ez valaha lehetséges lesz.
*baszki de bonyolult, folyton összekeverem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest