Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Okés.
link, innen szemezgetek. Igazából 3 módon állíthatod, ez a kártyát, ezek: dynpm, profile, dpm
Ezt állítod a power_method-ban.Ha a profile-t választod - ez a régi módszer, amit én is megírtam - akkor a power_profile-ba tehetsz ilyeneket: default, auto, low, mid, high. Először ezt nézzük át, a low-al. Ha szépen leveszi a fordulatszámot, az már 3/4 siker, mert látod, hogy menni fog.
*
Ha így nem ok akkor a power_methodban dpm-re állítsd. Azt nem tudom, hogy ehhez kell -e a boot paraméter vagy sem.No lássuk.
A miatt meg ne bosszankodj, hogy ilyen macerás. Gyári driver nélkül, a nyílttal... 2005-ben még röhögtünk volna, ha valaki azt mondja ez valaha lehetséges lesz.
*baszki de bonyolult, folyton összekeverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest