Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem akarok kis rendszereket próbálgatni"
Mondod ezt Lubuntu alól?
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád... 
Fedora 17-el csinálj majd egy tiszta telepítést, szerintem ott biztosan jobb lesz sok minden, új Gnome, újabb kernel, javított kompatibilitás és sebesség.
Wifi jelerősségről gtaláltam egy nagyon hiteles képet:

Elvileg a jelerősséget kellene mutatnia, neten nézegettem a képeken is úgy mutogatják. GkrellM rendszermonitorhoz van wifi plugin, próbáld ki azt esetleg. Van magyar Fedora oldal.
-
Vladi
nagyúr
Viszont a kezdő linuxost ha nem ijeszti el, akkor nem lesz sokáig kezdő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De végül is csak egy rossz frissítés a gond, várd meg a következő verziót a nm-ből, akkor próbáld újra a frissítését és kész.
Ha meg az instabilitás ilyen gond nálad, akkor maradj a 16.-on.
Egyébként link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád...