- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem az utóbbi életképes
De nem is kell zárolnod a xorgot, ha jól tudom, release-en belül nincs major Xorg váltás, de javítsatok ki. Másik: minek a 12 ha mindjárt itt az új. Namost meg tudod nekem mondani hogy a frissített 12-hez képest mik azok az újítások a 13-ban ami napi szinten könnyíti az életed, boldoggá tesz, és megéri azt hogy elb*ssz egy napot a teljesen random végkimeneletű Xorg downgrade-del, egy még mindig nem stabilnak mondott rendszeren? BTW, használd azt az OS-t, ami támogatja a hardvered. Nem kötekszem, csak szólok, én is hajlamos vagyok úgy frissíteni hogy majd milyen f*sza lesz, aztán csak nézek hogy nem veszem észre csak azt hogy nagyobbak a verziószámok, meg azt hogy 3-4 cucc elreccsent (mobilnet, 3d, suspend, flash, ilyesmi előfordult már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest