- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
nekem mondjuk nem voltak annyira gondjaim az alphákkal sem ubinál. néha volt olyan, hogy új kernel vagy nvidia driver esetén nem volt X, de mondjuk legutóbb azért, mert elbasztak egy csomagot, ami felkerült a tárolókba, pár órán belül javították.
mondjuk majd egy T410-en kellene jól teljesíŧenie, semmi extra igény nincs, alap intel hd vga, meg ilyenek. az csak hab a tortán, ha megy a webkamera, bt, meg a többi extra.
ezeknek a disztróknak mennyire más a hardvertámogatásuk? elvileg a meghajtók többsége úgy tudom kernelbe van fordítva, szóval ha ugyanazt a kernelt használják, akkor ebben meg kéne egyezniük, nem? vagy abba is belenyúlnak az egyes fejlesztőcsapatok? ahogy elnéztem a fedore honlapján eddig a dokumentációt, igazából nincs olyan észvesztő nagy különbség a felszínen: ugyanazok az alapcsomagok nagyjából (gnome desktop csomagjai), csak mondjuk más a csomagkezelő szolgáltatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest