- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én május elejétől használom, jó cucc, rendben van alapvetően minden, de egy pár dolog azért sírós... végre nálam is előjöttek hibák a pulseaudioval (komolyan mondom, az első hibátlan volt a nyolcban, a kilencben sem volt baj, a tízben már kellett kicsit paraméterezni, most meg khmm, néha recseg, néha ugrik, a hangerőszabályozó meg csakúgy elhal egy idő után, és nem megy a scroll rajta, meg ilyen nyalánkságok), hálózati printerem többé nem nyomtat, és a nyomtatókhoz hozzáadni sem volt könnyed, a compiz elkezdte keményen enni a memóriát, a swappiness=0 meg mintha nem is befolyásolna semmit... szó mi szó, lehet hogy sok új fícsör, meg jó valahol, de én az előző működő 10-esemre boldogan ülnék vissza. a 20 second satrtupot meg valaki ugyan mutassa már meg nekem, mert dögöljek meg ha nekem 45 sec alatt elindul valaha is, megmértem és ha jól emlékszem kemény 2 másodperccel sikerült gyorsulni a 10-hez képest, egy csomó el nem indított szolgáltatással (ezért vagyok baromi szkeptikus, hogy az ubuntuban nem lesz plymouth, mert megoldják a bootot 10 sec alatt, na arra kiváncsi vagyok, szurkolok nekik, de nem hiszem hogy átlag pista gépén is menni fog, szal lehet ott is sírás a fél percig fekete képernyő miatt, meg a most lefagyott b*zmag vagy csinál valamit?) namindegy, mások véleményét szomjazva várom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest