Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
rokefeller
üzenetére
gconf-editor megoldva. Nem volt fent! Automatikus bejelentkezést akkor későbbre halasztjuk. Most a flash-el szívok. Már bánom hogy a 64bit verzsönt tettem fel
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás:
Debiant kezdem megunni. A stabil az stabil, de elavultak a csomagok. Persze lehet "keverni" de akkor már az is csak a hegesztés kategoria.
Ubuntu még az életben nem tudta normálisan min 60 hz-en hajtani az lcd moncsimat. Megelégeltem. Ráadásul az utolsó két kiadás szerintem katasztrófális!Törött csomagok helyre állítására mi a parancs, illetve hogyan szoktátok megoldani?
Ubuntuban működö dolog az autoremove, autoclean, etc _itt_ van hasonló parancs ami leszedi az elavult, etc cuccokat?
És úgy általában mik az elengedhetetlen parancsok fedora-ban? Szoknom kell még aptitude után a dolgokat
(Nem nagyon találok magyar leírásokat, howto-kat. Nincs vagy én vagyok a béna? És müködő aktív magyar forum is jó lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Peugeot, Citroën topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás: