- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
szép az a cicás kép
lájkoltam -
bope87
aktív tag
És az esetleges félkész házat akkor kenhetem a hajamra, értem

-
bope87
aktív tag
Eszembe jutott mégvalami: Lehet építeni a Maison Frame-et (French Farmhouse), elvileg még 4 napom van rá hogy befejezzem? Utána már nem tudnak nekem küldeni építőanyagot?
-
bope87
aktív tag
Köszi, Tehát szintenként 1

-
Bazzzs
senior tag
Köszi szépen a választ
Bár, ha vadidegenek üzenőfalán kattintok a kirakott aranyra, akkor azt megkapom... legalábbis két napja még így volt 
-
Avicularia
veterán
nincs kedvem végigkattingatni már a pályát,meg kímélem az egerem bal gombját.
-
Integra
titán
jaja, csak éppen a benzin nem elég ha nagy területen csinálod.
nekem 552 a területem amin szántok. ha napi 2x újravetek,akkor piszok gyorsan odalesz az üzemanyag készlet amit kín keservesen próbálok tartalékolva használni.
mi az arborists segítség? -
brownus
veterán
indoknak csak annyit írtam, hogy:
egy fos
azt még láttad, hogy a kicsi manók bemásznak a föld alá is??

-
brownus
veterán
még szép, hogy az vagyok

muszáj volt, kíváncsi voltam milyen a konkurencia

-
brownus
veterán
oké: Again: if Farmville is laborious to play and aesthetically boring, why are so many people playing it? The answer is disarmingly simple: people are playing Farmville because people are playing Farmville.
és itt a konkurencia: http://www.kertbirodalom.hu/?ref=gowhu

-
ész ventura
aktív tag
Köszi nektek a gyors választ!
Megnéztük az én gépemen is E8400,9800GT,4GB RAM azon elég szépen ment, az ismerős le volt nyűgözve.
Hát azért ez eléggé gáz, hogy egy vasszörny kell hozzá, hogy normálisan menjen. -
ész ventura
aktív tag
Köszi a válaszokat!
De neked pl milyen cuccod van? Ami az adatlapodon?
Mert azért az nem annyira kevés, mint az ismerősnek és még nálad sem megy jól.
Hát akkor Crysis verő játék lesz lassan a Farmville ,már ami az ajánlott konfigot illeti.Integra valamint Avicularia!
Ti laptopon játszotok?Még kíváncsi lennék, hogy másoknál hogyan fut a program.
Ismerős fejleszteni akar, AGP-s gépe van ATI 9200SE kártyával, P4 2,8, 1 GB Rammal.
Akkor szerintetek nem elég ha csak mondjuk VGA-t venne pl. 7600GT-t? -
Avicularia
veterán
Ez semmi.Próbáld ki a cafe world-öt,az totál megöli a gépet.Nőm kávézóját szoktam néha leszedni,és van olyan,hogy még az ablak bezárására sem reagál a böngésző.
Csak process listből lehet olyankor kilőni a ff-ot. -
Integra
titán
flash...

akinél nincsen elkerítve az ember, ahhoz trágyázni se járok át.. -
Integra
titán
azért ennél jóval komolyabb

-
Avicularia
veterán
Nem nagyon érdekel,naponta 1x csekkolom.Úgyis untam már,legalább nem játszom vele.
Végül is kicsit jól is jön így ki
Marad a MW ,az nem ennyire időrabló. -
Integra
titán
lol, most már tudom honnan jelent meg mindig egy-egy 5x refuel..

jaja, jöhetne!! -
brownus
veterán
hmm, akkor ezekre is odafigyelek a jövőben

-
brownus
veterán
itt mindenki olyan gazdag, én vagyok csak csórógectanyasi???
álmodni se merek ennyi benzinről!! 
-
Integra
titán
kéne már egy super seeder is..

-
DaveNo1
veterán
Out of sync + ajándék elfogadás probléma (ez nálam is jelentkezik és elég idegesítő) az új facebooknak köszönhető...mondjuk az elmúlt hetek brutális hibái miatt simán megérdemelnénk pár ingyen mistery boxot, de ez csak álom marad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
plus44
veterán
Minek tartod a gift boxban? Én mindig mindent kipakoltam, miután a hozzá tartozó "kisküldetést" megcsináltam. (ami nem kellett, azt meg egyenesen onnan adtam el)
-
DaveNo1
veterán
Helyes lépés volt, mégha bug miatt is volt lehetséges akkor is csalásnak számít, mivel a játék csak 1et engedélyez
minek annyi csirke? én alapbol törlöm az aranyat is ha azt találok, tuti töröltem már van 1000et...van kb 50 annyi bőven eleg, de abból is 30 inkább dísz. -
Klemens
őstag
Jaja, azon van a lényeg!

Szétnézek ott is, de poén azért.
-
DaveNo1
veterán
Már nekem sincs sok hátra 62 vagyok
de már FV fórumon múltkor írták hogy növelni fogják a max szint határt...szóval mire elérném szerintem már magasabb lesz 
-
Integra
titán
mire én odáig jutok, addigra lehet tovább fejlődni

-
Avicularia
veterán
ja nekem is sokszor elrohadnak,mindig elfelejtem
a hosszú időseket már kiixeltem,a rövideket kellene csinálnom,de nincs kedvem egész nap ezen kattogni
-
Avicularia
veterán
4 órás,de akkor is
-
Integra
titán
nem használok toolbar-t, de az rendkívül idegesít, hogy ha nem használom meg nem veszem fel az email listámra, akkor állandóan ott van az ember arcába, engedélyezzem és hogy milyen jó lesz akkor.. ugyanez a mafia-ban is. faszom, nem akarom, akkor ne erőszakoskodjon már..
és a másik: egyre gyakrabban ugrik betöltésre, mikor egy ajándékot akarsz elfogadni és elveszti az ajándékot... tuti bug, de egyre több és több a hiba. -
Integra
titán
egy fenét lehetett, levették a mocskok. bosszúból megint 4 napos dinnyézek.. de már lvl44-en

-
Brian_RL
aktív tag
köszi!

Már ajándékokat is kaptam
eddig nagyon tetszik a játék 
-
Avicularia
veterán
Meg a csirkeólat is meg kell termékenyíteni

Southpark csirkeb@szó

-
Integra
titán
igen, emlékszem erre a frissítésre, le is titkosítottam mindent kifelé azonnal.
de ezt a részt nem láttam akkor, azóta meg nem néztem. -
Avicularia
veterán
Most nekem is dualos notin megy 3g-s mobilnettel.De egy darabig 20 megás kábelneten mentem fel a netre,akkor is tudott akadni.
-
Integra
titán
hm...
érdekes, megnézem megint.
mert nálam is vannak csoportok, és ezeket a flageket meg is adom minden személyhez..
van külön sport, iroda, haverok csoport.
este rákukkantok megint, lehet, hogy benéztem valamit..
-
Integra
titán
ezzel az a baj, hogy a fészbúk még mindig alkalmatlan arra, hogy csoportoknak tudd korlátozni az adatod megtekintési lehetőségeit.
én ezért senki idegent nem veszek fel, nem érdekel hogy nincsen 4000 csapattagom.
ha be lehetne állítani, egyénileg és csoportra lekorlátozni az adatok nyílvánosságát, akkor lehetne, de így... -
kicsigeri
senior tag
Persze, mindent kirakok, és naponta trágyázok is minden ismerőst, rendszeresen. Általában naponta többször fent vagyok.
-
kicsigeri
senior tag
Nekem a legmagasabb szomszédom 38 as. De van még 1 amit csinálok, az meg a település ahol lakom, annak van 42 es szomszédja, de nincs még túl sok ism. úgyhogy ha valakinek jól jönne vagy elfér még pár az jelezze, és felveszem vele a kapcsolatot.
-
Avicularia
veterán
Nekem van lvl70-es szomszédom is,nagyon keményen nyomja a csávó

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lájkoltam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)