Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati8821
csendes tag
Köszönöm a választ. Lehet visszaveszem a növényfejlődést átlagosra. Meg megpróbálom ezt is, hogy éjszaka ne fejlődjenek a növények.
Még a trágyázással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi a különbség a világoskékkel és a sötétkékkel jelölt trágyázott föld között?
A játék amikor tippeket ír ki, van egy ilyen, hogy: "Növelheted a terméshozamot, ha vetés után trágyázol és permetezel."
Én nem így csináltam, nekem logikusabb volt ez:
1. aratás
2. trágyázás
3. talajlazítás
4. vetés.Mikor célszerű?
-
Ati8821
csendes tag
Sziasztok. Néhány hete kezdtem el játszani a játékkal. 25 óra van eddig bent. Nagyjából értem is, mikor mit kell bent csinálni.
Az egyetlen dolog amivel még nem sikerült megbarátkozni, az a növényfejlődés és az idő.Beállításoknál van olyan, hogy:
- Növényfejlődés (nem, lassan, átlagosan, gyorsan)
és van:
- Időbeosztás (valós, 5X, 15X, 30X, 60X, 120X)Egy fixre állítjátok, vagy folyamatosan változtatjátok?
Gondolom ha valaki nem szeret éjjel dolgozni a földeken, akkor éjszaka gyorsítja az időt.
Viszont ha van 8-10 mezőnk, már nem nagyon érdemes sem az időt gyorsítani, sem a növényfejlődést gyorsra állítani, főleg ha a gyomot is ki akarjuk szedni a földekről, meg időben learatni.Hogyan érdemes variálni? Előre is köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest