Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz donmackó #423 üzenetére

Akkor nem fontos szénából, jólvan ez jó hír, legalább nem kell forgatni meg rendezni és úgy bálázni. Igen azzal tisztában vagyok már hogy szecskából is lehet szilázst. Elsőre az egész elég bonyolult volt számorma hogy miből mit lehet csinálni pontosan, illetve melyik állatnak mit lehet adni, keverő a marháknak, de szépen lassan rájön az ember minden fortélyra.

Marhalegelő körül a földeket megvettem, így könnyű ellátni az állatokat mindennel, nem kell messziről hozni. 25 marha van most, de bőven betermeltem mindenből, így még mindenképp fogok vásárolni. Látom hogy kiírja hogy van tej, na most lehet hülye kérdés, de a tejjel mit tudok kezdeni? Mert akárhol keresem nem tudok rájönni hogy el lehet-e adni valahol. Vagy csak azért van ott hogy látszódjon azt is adnak?

Multival kapcsolatban egyelőre rossz szájízem van.. még olyan szeróra sem engednek fel sokszor ami nincs jelszavazva. Értem hogy nem akarják hogy valaki elqrja a földjüket, de akkor jelszavazzák le. Ti szoktatok valamelyik szerón multiba játszani?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés