- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Üdv Urak!
Először is köszönöm a sok segítséget, amit itt és privátban kaptam. Most már kellően gyorsak, erősek és megfelelő kapacitásúak az eszközeim. (Na jó, többnyire azok...)
Viszont elkezdtem "szórakozni" mindenfélével és elakadtam egy egyszerűnek látszó dolognál. Letölthető mod-ok között vannak üvegházak, szőlő és gyümölcs ültetvények, meg mindenféle jóság. A szükséges anyagok (trágya, komposzt, víz, stb.) biztosítása nem gond, de elakadtam a raklapos témánál. Minden ilyen lerakható termelő egységnek szüksége van üres raklapra (empty pallet). Üres raklapot gyártani tudok, erre van három féle gyáram is. Termelnek is szépen, de ezeket a legyártott raklapokat hiába viszem el és pakolom le a szükséges helyre, azokat nem "eszi meg" egyik sem. Golden Hills map-on játszok. Esetleg valamit az xml-en kell módosítani?
Mit csinálok rosszul? A raklapgyárban legyártott üres raklap nem ugyanaz, amit ezek az egységek várnak? Vagy nincs esetleg simán vásárolható üres raklap mod? Őrület, hogy roskadoznak a narancsfáim és nem tudok enni belőle, mert nincs mire kipakolni...

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Könnyű légierő
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Háztartási gépek
- Revolut
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest