Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

Üdv Urak!

Először is köszönöm a sok segítséget, amit itt és privátban kaptam. Most már kellően gyorsak, erősek és megfelelő kapacitásúak az eszközeim. (Na jó, többnyire azok...)

Viszont elkezdtem "szórakozni" mindenfélével és elakadtam egy egyszerűnek látszó dolognál. Letölthető mod-ok között vannak üvegházak, szőlő és gyümölcs ültetvények, meg mindenféle jóság. A szükséges anyagok (trágya, komposzt, víz, stb.) biztosítása nem gond, de elakadtam a raklapos témánál. Minden ilyen lerakható termelő egységnek szüksége van üres raklapra (empty pallet). Üres raklapot gyártani tudok, erre van három féle gyáram is. Termelnek is szépen, de ezeket a legyártott raklapokat hiába viszem el és pakolom le a szükséges helyre, azokat nem "eszi meg" egyik sem. Golden Hills map-on játszok. Esetleg valamit az xml-en kell módosítani?

Mit csinálok rosszul? A raklapgyárban legyártott üres raklap nem ugyanaz, amit ezek az egységek várnak? Vagy nincs esetleg simán vásárolható üres raklap mod? Őrület, hogy roskadoznak a narancsfáim és nem tudok enni belőle, mert nincs mire kipakolni... :B

Új hozzászólás Aktív témák