Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Nekem eddig nem sok jó élményem volt erről a mapról.Hiába másoltam be az ajtónyitót a modba, a fészer ajtaja nem nyílik ahol a kezdő gépek vannak csak a többi kapu. Tudom,valamit át kell kézzel szerkeszteni,majd nekiállok.De eladtam a garázsban rekedt cuccot, és max kölcsönnel vettem gépeket,de olyan szűk a hely hogy pl. a kombájnnal alig bírok kiállni ,valamint közlekedni. Némely csenevész bokron kegyetlenül felakadok,a szürke oszlopon nem,csak a feketén. A vékony drótkerítésen is úgy felakadt a szerelvény,hogy mindent vissza kellett állítani. Az eszetlen autók nyomulnak mindenhol,ha beszorulok valahová,nincs menekvés,mert a hátsómban liheg 8 autó. Tudom ez nagyon szubjektív,de jót röhögtem és kiléptem.Pedig sokak szerint ez a legjobb pálya. Egyébként ez a többi pályán is vicces. A tehenész telep vékony földútján olyan forgalom van mint a Körúton reggel kilenckor

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest