- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Hali. Keresd meg a googleban az, USA map V3-at. nagy pálya rendesen, de amennyire én eddig mentem rajt, igen tűrhető. vagy pedig a Bluebaby210 mapját GameModdingról vagy a modhoster.de-ről. Raros fájlok és tudtommal még most id direkt linkesek. Nekem mindegyik megvan. Na meg a Gross_Kern_Land map is. Én ez utóbbit próbáltam. tetszik, csak kicsit csupaszka még. Volna még mit beleszerkeszteni.
a Gross-t még szerkeszteni is engedi aki készítette! Én fogom is majd kicsit átalakítani. De sajna a forgalmat ki fogom majd kapcsolni a tejes autóval együtt. Magam fogom a tejet elszállítani.
Bluebabys meg pöpec kis map az USA mappal együtt. Töltöttem le ezeken kívül még vagy 3 félét, amiket épp a mostani elkövetkező percekben fogok kicsit kipróbálni először. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a Gross-t még szerkeszteni is engedi aki készítette! Én fogom is majd kicsit átalakítani. De sajna a forgalmat ki fogom majd kapcsolni a tejes autóval együtt. Magam fogom a tejet elszállítani.