Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Na este próbálgattam a gross-heidekamp mappot. Nem tudom miért de nekem mániám az 1:1 es cuccok használata.De még mindig nem értem.Ez ügye egy 1:1-es map.Az alap gépek vannak ügye a platinumban azt is adja a térképbe indulónak.Nézem hűha alig fér el a trakesz az út sávban.Na sebaj raktam be 1:1 es gépet.Na most jött a meglepetés,az még nagyobb kb ötödével.A kukoricából nem látszott ki a gép. A Claast nem próbáltam,ha az sem lát ki az ciki. Meg ez egy bazi nagy map rengeteg kis úttal és mindenhol 1 méteres sövény amin mozdíthatatlanul felakad a gép. A földek bejáratát is hosszas csalinkázás után találtam meg. Az udvarban is elég szűk a hely. Igaz csak 1órát próbálgattam,de nem tetszett nagyon. Elég nekem a normál méretű map is.Igazábol a modhoster en a legnagyobb a választék,csak utálom a letöltő linkeit,főleg egy maphoz 5-6 kiegészítőt triggert ezt azt kell leszedni.
A munkahelyemen ráérnék molyolni néha,de sajnos egy hétig nyúztam a laptopom,de képtelen elindulni a játék,nyilván a silány video teljesítmény miatt.Pedig nem is játszani,csak próbálgatni akartam a modokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest