Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Glottis
senior tag
D3-ba állítólag nem is lesz egyáltalán külső tér, mert az ütős árnyékok miatt pl. egyetlen fa is megakasztaná a csúcskártyákat. Legalábbis régebben még írtak ilyeneket.
Bump mapping tényleg jó ha van, és tényleg nem mindegy, hogy hogyan alkalmazzák. Erre jó példa a Halo. Ott a mennyiséggel volt gond. Én a vége felé már inkább kikapcsoltam, mert már hányingerem volt.:))
[Szerkesztve] -
overclk
tag
Annyi biztos, hogy a játékmenet minőségében, játéktörténetben, hangulatban, volt, van, és lesz is jobb, mint a Far Cry. Én láttam a Doom3 alpha 1-2 -t. A játékélményt tekintve biztosan csúcskategórás lesz, viszont ha őszig elhúzzák a kiadását, nem elképzelhetlen, hogy lesz szebb játék nála. A F.C a belső terek* megjelenítésénél már nagyon ott van. Azért a belső tereket hasonlítom össze, mert Doom3 esetében még nem láttam külső tereket, és a hírek szerint is csak kisebb külső terek lesznek.
*sok játék van már kint, ami Bump Mapping-olt felületeket használ (pl. Bloodrayne2), de nem mindegy, hogy valósítják azt meg, hogy tudják alkalmazni. -
Glottis
senior tag
Na, most kövezzetek meg, de szűrők kikapcsolása után, mindent very high-ra állítva szaggatás nélkül megy!:C Annyi változás volt még, hogy az 5400-esről átkerült a game egy 7200rpm vinyóra.:B
Ram viszont tényleg kellene neki, mert így (512) a checkpointoknál kb. 5-10mp-re erőteljesen berángat. :((
És a tuning: 2000+@1850, 5900xt->432/786Mhz. -
anaqer
veterán
Örülök ha néha sikerült álcáznom a hülyeségeimet. :)
Az erős visszaminősítés vélhetőleg azért tűnik fel, mert én pedig kifejezetten túlértékeltnek találom a játékot. Pl. nem _rossz_ a grafika, időnként pedig egész nagyot csillant, de szerintem túlságosan rákoncentráltak erre a beach & jungle témára. Azt viszont végképp nem értem, hogy mint FPS játék miben hozna újat, vagy mit finomítana eddig ismeretlen szintre - márpedig ( egyebek között ) ezektől lesz egy jó játékból kíváló.
Azt furcsállom és az ellen ágálok tehát, hogy a Farcryrt néhányan a HL2 / D3 / STALKER közé sorolják, holott szerintem ennek nincs igazán alapja.
Jó játék, de messze nem annyira amennyire dícsérik.
Szép játék, de messze nem annyira amennyire igényes.
Ettől függetlenül persze még lehet sikeres, a (vesszőparipa!) DX:IW is egész jó kritikát kapott ahhoz képest, hogy a játék milyen. ;] -
overclk
tag
Sokat olvasgatom a PROHARDVER fórum topic-okat, és ezzel együtt a hozzászólásaidat is egy-egy témához. Véleményem szerint többnyire bölcsek, hozzáértők és okosak voltak ezek a hozzászólások. A Far Cry tekintetében viszont nem értek veled egyet abban, hogy ennyire visszaminősíted.
Nem ez az első játék, amivel játszom (és remélem nem is az utolsó :) ), tehát van némi viszonyítási alapom. Ettől függetlenül láthatom rosszul is a dolgokat, és lehet, hogy rosszul ítélem meg a F.C. képességeit/értékét. Várjuk meg, mit nyilatkoznak majd a ''hozzáértők'', a profibb játék pédzsek...Legyenek ők a bírák. -
adise
őstag
nekem nem is éri meg beszerezni :(
vagy ezzel a konfiggal eldöcög valahogy?
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Ragdollt rossz embernek emlegeted, nem tartom se igazán lenyűgözőnek se különösebben szükségesnek.
Összességében simán, mert a (meglehetősen egysíkú) grafikát leszámítva nem nyújt különösebb JÁTÉKÉLMÉNYT. Hagy ne soroljam fel azt a sok X éves FPS-t amit ennél összességében jobbnak tartok. :U -
overclk
tag
Lehet, hogy sokat dob a víz és a növényzet az egészen, de próbáltad már például a játékban ''elrejtett'' ragdoll fizika lehetőségeinek legalább 40%-át? Megvallom őszintén, amikor először láttam a játékot, féltem ''bemenni'' belső térbe, mert attól tartottam, az már csak cslódás lehet....Ehhez képest csak az állam koppant a padlón :)
A mesterséges intelligencia sem rossz..
A játék gépigénye Very High-ben valóban kiábrándító...
Tudsz egyébként olyan (már kiadott, nem ígérgetett...) FPS játékot, amely összességében jobb ennél?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
haliho emberek.leszögezném nem vagyok nagy játékos de hozzájutottam egy farcry dvd image-hez.gondoltam felnyomom meglesem.feltelepít de semmi.insert correkt dvd-rom az üzi(vagy ilyesmi).tipp mit csináljak?ja daemonnal nyomtam.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
''Lassan elavuló grafika'', ez jó... made my day. :)
Ha kivennéd a csodálatos fárkrájodból a valóban jól megcsinált vizet és a 30000...300000 idegesítő zöldséget, nem maradna semmid. Mondjuk úgy legalább tényleg _rendesen_ futna, mert hogy most nyílt terepen átlagban 38 FPS-t csinál 1024 / High mellett egy jól meghúzott 9800-zal, az minden csak nem elfogadható. -
Szaky
tag
Na megint toltam bele vagy 5 orat... :) Jo lenne tudni,. hol tartok.....
-
overclk
tag
Hogy magamban írogassak egy kicsit :DD leírom, hogy ez a valaha kiadott legszebb, legnagyobb tereket megjelenítő, legtöbb DX9-es trükköt használó, legütősebb ragdoll-t megjelenítő játék. Ez nem lehet vita kérdése...
Ha valaki azt mondja, hogy a történet nem az igazi/buta/egyszerű vagy ilyesfélét, azt illetően nem lehet egyértelműen nyilatkozni, mert aki a stratégiai játékokat kedveli az nem érzi át a ólom osztás gyönyörét :DD :P . A másik lehetőség az, hogy tényleg 'buta' a játéktörténet. Én még csak az elején vagyok.. -
ToBeY
nagyúr
Jólvan akkor nem veszek most semmit elég ami van már csak a játékot kéne ''megvenni''
-
overclk
tag
Az én konfigomon a fraps átlagokat átlagolva :) 52 - 56 fps-sel megy Very High Quality-n, AA/AF nélkül. Az átlagolást úgy értettem, hogy mérek átlagot külön külső, és belső tereken is, és azok átlagát veszem, mert ugyebár vannak a játéknak olyan részei is, ahol 36 - 39 fps-re visszaesik, és vannak olyanok, ahol 80 - 100 fps-sel teker.
SZVSZ a min. konfig: AMD2000+/512Mb/R9600Pro/Ti4200
opt. konfig: AMD2500+/768MB/R9700/GFFX5900
Very High Quality: 3200+/1GB/9800Pro/XT/5900U
Más: én azon kevesek egyike vagyok, akinek majd minden hozzászóló véleménye tetszik valamilyen szinten, de azért mégis találtam valamit... Már nem tudom ki írta, de valaki egyes belső tereket szánalmas Doom3 alpha klónnak titulált. Én láttam a D3 alphát (mindkettőt) de ez részletesebben ki van dolgozva. Másrészről pedig, azért mert az k*******tt ID soft játszik a játékosok türelmével, és nem adja ki azt az állítólag (Carmack) egy hétvége alatt végigjátszható játékot, nem azt jelenti, hogy tehetséges csapatok (Crytek) nem szárnyalják túl a (kiadatlan játék (!) )lassan elavuló grafikáját...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Valaki tudna mondani egy minimum és egy optimális vagy max gépigényt a game-re?:F
-
Kriss
tag
mit kell csinálni a helikopteres résznél?
egyszerűen nem lehet lelőni. a csávó is golyóálló, aki engem lő.
és elsüllyed a hajó. -
Glottis
senior tag
Jesszus, ez a játék brutális.
Mivel maximalista vagyok, kezdetnek mindent fullosra állítottam. :t
Hát, mit ne mondjak, gyönyörű volt, szaggatni pedig nem szaggatott, kivéve azt, amikot bármilyen mozgó modellel találkoztam. Legyen az egy csapat sirály, vagy néhány morcos katona.:)
Más esetekben viszont hibátalan volt, mindig megvolt +40-50fps bőven.
Ez mitől lehet? Illetve miből vegyek vissza, hogy az ilyen szaggatásokat kivédjem?:F
Ja, és a gép: 2000+@1870, 512ddr, és 5900xt. -
Szaky
tag
Be kell menni az epuletbe, egyik ajton be tudsz menni, ott bennt lesz a kartya az egyik halott dokinal... :) En majd ossze vizeltem magam, amikor ugraltak ram azok a szarok! :)))
-
Fr4G
aktív tag
Jo kis gamma, de elakadtam azon a mapon ahol a fak kozott kell maszkalni (a fak kozott fuggohidak vannak) es lent a szornyek meg az emberek harcolnak. Az addig o.k., hogy nyirjam ki oket (mondjuk challengingen a szornyek elegge erosek...), de utana a lifthez kene egy keycard. Valaki tudna segiteni?
-
Scream007
őstag
szerintem nagyon nagyon isten über a gém, 1280ba megy highon, hát gyönyörü, nem gyözök álmudozni rajta.......
u.i.:aki már ott trat, amjd nézze meg a tengerparton azt a piros növényt/virágot...hát komolyna hihetetlen, mint a valoiságba. -
Szaky
tag
FPS-t hogyan lehet nezni game kozben?
-
engusz
veterán
Na jó, oké. Viszont ez a játék nem hiszem, hogy 1-2 hónap múlva eltűnik a süllyesztőben. Azt sem nagyon hiszem, hogy hamar lekerül majd a vásárlási listákról.
Aztán meg kb a játékosok felénél nVidia kártya csücsül. Bár jó lenne mástól is visszajelzést kapni itt a fórumon, hogy náluk mi a helyzet. -
Superman
nagyúr
Mielőtt játszanék egy játékkal, szoktam egy kicsit ökörködni, hogy megnézzem, igazából hogy reagálnak az ellenfelek, mit enged meg a játék, vannak-e előre szkriptelt események, stb.
Szóval, át akartam úszni a legtávolabbi szigetre, miután megtaláltam a távcsövet. Egyszer csak a fickó bemondja nekem, hogy mindenütt helikopterek őrzik a szigetet. Jó, mondom, nem baj. Látom, hogy egy éppen körberepüli a szigetet. Lebuktam a víz alá. A következő pillanatban olyan bombát, vagy rakétát kaptam a nyakamba, hogy azonnal vége lett a karakternek. ;]
Kicsit az Operation Flashpointra emlékeztet, mert ott is volt, hogy kilőttek 3 erdővel arrébról. :);] -
engusz
veterán
Úgy tűnik, hogy nem igen szeretné használni. :(
Viszont készítettem három érdekes képet, [L]http://kep.tar.hu/engusz/images/pic4669830.jpg[/L], [L]http://kep.tar.hu/engusz/images/pic4669831.jpg[/L] és [L]http://kep.tar.hu/engusz/images/pic4669832.jpg[/L]. A többi kép itt tekinthető meg: [L]http://kep.tar.hu/engusz/index.phtml?aid=27635432&beginnum=0[/L]. -
Sárpac
nagyúr
Demót honnan lehet tölteni?
-
engusz
veterán
#212-esre tud valaki válaszolni?
-
beers
addikt
Hát az az igazság a 9600XT elég vékony hozzá :( !
-
Shodan
őstag
Nekem idáig nagyon tetszik.Most vittem át azt a részt amikor sárkányrepülővel kell menni.Próbálja ki mindenki aki teheti,ja és vki írta hogy ha nincs DVD-éd akkor CD szedd le, nem fontos nekem sincs Daemonnal bemountolom és kész!
Ami a legjobban tetszett a graf.-on kívül természetessen:DDD,a hangok és a zene nagyon jóó! -
Szaky
tag
Amikor en odaertem, bennt nem volt senki! Elotte meg osszeszdtem egy kulcsot, amit majd bennt kell hasznalnod, kikapcsoltam a riasztot pirosan villog a hangartol jobbra.......
-
LordX
veterán
Tudom, megvan melyik, de egyszerűen nem nyílik ki az armory ajtaja, ha közel megyek hozzá... Viszont ha elkezdem eldobni a fegyvert miközben a pofámat nekinyomom az ajtónak, akkor valaki észrevesz, de nem látok senkit sehol (tán bent van a csávó?)
Vissza kéne töltenem egy régebbi checkpointot? -
Szaky
tag
Igen, azon a palyan van sok sok hangar ugye, es az egyik az armory...
-
Szaky
tag
Nalam nem volt ott beragadva senki.... mindenkit leszedtem...
-
LordX
veterán
Hmm. Van aki ott jár, hogy fel kellene robbantani a fegyverraktárat?
Hogy a halálba lehet bejutni abba az épületbe? Nálam van egy csávó, aki be van ragadva az ajtóba (Z-hiba..), de sem akkor nem tudom kinyitni, ha kinyírom, sem akkor, ha életbe hagyom.. -
Hókusz Pók
aktív tag
Nem csúnya... :)
Ha egyszer vezettél Mercedest nem szívesen vezetsz Zastavát... :)
Hát, ha a Doomnak is kell ilyen gép, akkor bajok lesznek!!!
Lehet elkezdem húzni a procit...meg a VGA-t..meg a Memóriát...meg a Winchestert :)))
:(
Nem is jó ez a FarCry... :)
Vagy Fáj a Kár???
[Szerkesztve] -
st_ati
csendes tag
szevasztok,
találkozott valaki azzal a problémval, hogy megjelennek azok a hülye szürke/barna háromszögek (textúrahibák) időnként? Nálam ATI 9600XT van, 4.1 catalysttel, és kb 10 perc után jelentkezett ez a gond. Driver csere segíthet? -
Thom!
veterán
Allítólag az USA-ban 199 dolcsi egy Sapphire 9800Pro, hm???
Ha az R420 2×gyorsabb nála, kb ennyit is fog érni, és kb. ennek a felét 9600XT ;]
Nemtom, de nálam nagyon sűrű a levegő... :DDD -
divot
veterán
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
1 giga ram, ez a legfontosabb. Sajnos. Ja, és játsz High-on, azért a demoból ítélve az se csúnya.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Hát... Full gyenge a gépem...
Azért bíztam bent, hogy simán menni fog highon, (esetleg Very Highon... :) )
Mi a fenén menne ez el normálisan??? Mindjárt kivágom az egész gépet az ablakon... -
Szaky
tag
Kicsit most abbahagytam, nem birjak az idegeim... :) Jol megcsinaltak azokat a mutans allatokat... :) A frasz kerulget, amikor ramugranak...
-
b.bone
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én még nem láttam. de haverom azt mondha hogy szalad a figura ,közben fél kézzel lő az M16-al ,robban mellette két gránát és szalad tovább.
tényleg ilyen? mert akkor marhára taktikus lehet:DDD -
Horny256
senior tag
Van külömbség a DVD és CD verzio között?
-
.:InnoMan:.
senior tag
Nagyon király játék! :)
Kár hogy csak a demó változata van meg! :O -
beeboy
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
kösz
megnézem majd, milyen -
Zoller34
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Minden elismerésem , ha lesz időm akkor lerángatom a demo-t
-
beeboy
addikt
tudom hogy tök láma, de milyen játék ez?
most hallok róla
olyan UT jellegű? -
F-ECT$
titán
Én is kipróbálnám már, de tegnap-tegnapelőtt a ''pénztárcám'' sávszélességét az UT2K4 fogta le, és a FC 3.45GB-ját ''megvenni'' nem két perc :DDD
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem hülyék...
Én azért azt mondom hogy nem lesz annyira könnyű dolguk Dúméknak,
meg HálfLájféknak.
Bár sztem ha grafban nem is túl sokkal, de játékmenetben azért HL2 büntetni fog.
(legalábbis nagyon remélem) -
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mintha a vertex shader lenne érte felelős. Talán nem használná? :U
-
engusz
veterán
Nekem mintha nem lennének olyan tükröződőek a csövek. Van olyan FX-es akinek hasonló bajai vannak?
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://www.hwtesztek.hu/index.php?oldal=hirek&id=956[/L]
-
_Volkovy_
nagyúr
Talán ezek a legjobbak:
[L]http://www.extra.hu/Volkovy/farcry0009.jpg[/L]
[L]http://www.extra.hu/Volkovy/farcry0017.jpg[/L]
[L]http://www.extra.hu/Volkovy/farcry0021.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nekem is pontosan ez volt az első gondolatom, úgy az első 10 percnyi játék után.
Na végre!
Ezért már tényleg érdemes volt elverni ennyi zsét.
És ez csak a kezdet....
Már várom a többi finomságot.
Addig meg lemegyek a tengerparta és nézem milyen kibb@szott szépen
hullámzik a tenger...:D -
_Volkovy_
nagyúr
Az elején a szigetes-pálmafás rész gyönyörű meg nagyon hangulatos,de ami utána jön..
Tiszta Doom3-alpha koppintás a bunkeres rész,csak sokkal gagyibb,mármint olyan értelemben hogy abszolút nincs hangulata..:( -
tr00p3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
csak mert még nem jött meg! :( tr00p3r2k3@yahoo.de
-
tr00p3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
az itt megadottra?
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Alienware 17r4 olvass
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest