Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
(#414) Mizol29
Én is úgy vettem észre, hogy csak felvenni lehet npc-től a checkpointokat, treasur huntokat, küldetéseket, stb.
Nagyjából a jaték felénél tartok.Xbox series x-en jatszom a far cry 6-ot.A far cry 3-4-5 és new dawnal jászottam eddig alsókategóriás pc-n full hd 75 hz monitoron.Nekem nagyon tetszik a 6.-rész. Szerintem ez a legjobb rész. A 3-4-5- new dawn minden jó részét kivették és összegyúrták a hibaikat kigyomlálták és ezt tálalták a 6. részben.Series x-en nagyon szép a grafikája a jatéknak de mint írtam ez az első hogy far cry-t 4k-ban tudok játszani mert konzolra váltottam pc-ről. A jaték tele van tartalommal és mindennel ami élvezetessé teszi.Igazaból semmiben sem különbözik az elődöktől csak azok előnyeit magaban hordozza, míg a hátrányokat elhagyta.Azt kaptam amit vartam.Izgalmas akció jatékot. Az AI hibái amiket én is tapasztaltam és nevettem rajtuk engem nem zavarnak.Legalabb nem soulslike nehézségű szintet üt meg a játék.Aki könnyűnek tartja annak ott a gerilla mód. Nem kell story módon jatszania mindenkinek 😉Igaz idén jatszom vele de tavaly jelent meg ezért nálam a tavalyi 2021-es év legjobb jatéka.Eddig a halo infinte-t mondtam volna 2021 jatékának, de a far cry 6 letaszította a trónról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest