- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Én a játék megjelenésekor játszottam vele 10 órát, aztán azóta se. Akkor kifogástalanul működött, minden fasza volt.
Most hogy elővettem volna, szomorúan tapasztaltam, hogy az azóta kiadott patch-ekkel el sikerült rontani. A beállításokban a vizet le kellett venne a legkisebbre, különben akkora képhibák vannak (csíkozás, villódzás, textúra eltűnés, megnyúlás, stb), hogy játszhatatlan. Eddig mindenem ultrán volt, hd texture is be, az össze tükröződés, minden rátolva. Bármit állítok, leveszek, kikapcsolok, akkor is marad a jelzett hiba, egyedül a víz beállítása segít (más területeken mondjunk nincs is textúra hiba, csak a tengerparton).
A legalapabb beállítással is van néha hiba, de az már vállalható.
Nem tudom, hogy ez csak esetleg a legutóbbi patch műve, vagy már régebbi patchek óta is fennáll, de ez így elég tré.
PC
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Fűnyíró topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Fujifilm X
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PC