- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ja értem, ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni.
Szerencsére én azok közé tartozom, akiknek semmi baja a Uplay rendszerrel, sőt (ülj le, mert ez lehet sokkolni fog), nekem tetszik. Természetesen tudom, hogy induláskor ás az azt követő néhány hónapban súlyos problémák voltak vele és hogy sokszor előfordult, hogy a játékosok nem tudtak kapcsolódni a szerverekhez. Szerencsére azonban a legtöbb súlyos hibát mára kiküszöbölték, van offline mód, és ami leginkább tetszik benne, az a Uplay Awards. A többi cég is csinálhatna ilyet szerintem, tök jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére én azok közé tartozom, akiknek semmi baja a Uplay rendszerrel, sőt (ülj le, mert ez lehet sokkolni fog), nekem tetszik. Természetesen tudom, hogy induláskor ás az azt követő néhány hónapban súlyos problémák voltak vele és hogy sokszor előfordult, hogy a játékosok nem tudtak kapcsolódni a szerverekhez. Szerencsére azonban a legtöbb súlyos hibát mára kiküszöbölték, van offline mód, és ami leginkább tetszik benne, az a Uplay Awards. A többi cég is csinálhatna ilyet szerintem, tök jó dolog.