- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Nem hasonlítok semmit sem semmivel, nem azért írtam, csak egy példát hoztam fel hogy sajnos engem még az is jobban leköt pedig azzal sem játszottam többet pár óránál.
Valahogy unalmas, nem tud magával ragadni.Sirandrish
Semmi különbséget nem veszek észre játék közben DX9 és DX11 között, vagyis annyit hogy harmadára esik vissza az FPS.Cris99
Ezek az FPSek számodra is lehetetlenek, DX9ben fut, indítsd farcry3_d3d11.exe fájlal, úgy lesz DX11ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- 8000!
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs