- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ja nekem sincs
.deus ex:hrben anno megvolt a lopakodó achi anélkül, hogy bárkit megöltem volna, szóval a stílus ismerős, de ahhoz vagy nagyon ügyesen kell közelharcban mészárolni (szükségtelen), vagy valamilyen halk leterítési lehetőség kell, ami még nem áll rendelkezésre.
Pala: öregebb gamerek, akik anno valahol a q1/tomb raider 1 környékén már tolták ahogy én látom jobban tolerálják a gyengébb fpseket. akkoriban 15-20fps fölé eszméletlen bika vas kellett, ahhoz képest meg a 30fpses kompromisszum már elfogadható volt.
amíg fix 30ms egy képkocka addig szerintem nem nagyon van probléma, bár ez is játékfüggő. szaggatást onnan érzem, hogy hamarabb fáradok. persze, fix 60fps jobb lenne, de az az én kijelzősetupommal 7970 GHZ edition CFfel talán már kisebb kompromisszumokkal menne (dx9 és eyefinity eddig nagyon úgy néz ki nem szereti egymást, szóval az az út nem járható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- 8000!
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.