- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Új gépem van de nem maradt pénz új videókártyára. Egy Ati 4830 van a gépben alap driverrel. Eddig hála a sok ramnak és a procinak semmilyen játék nem ment 45 fps alá 1650x1050 felbontással és ultra beállításokkal, így jól elvoltam vele.
Természetesen Far Cry 3 esetén csak medium beállításokkal játszató a játék (20-25 fps, még nem mértem le pontosan).
Két kérdésem lenne:
1)Az Ati 4830-hoz fel lehet tenni új drivereket? Visszafelé kompatibilisek ezek? Sosem frissítettem még VGA drivert, mert a régi tökéletesen elég volt (eddig).
2)World of tanks esetén a post processing és árnyékok kikapcsolása/low-ra állítása nagyon sok FPS-t hozott. Itt valamiért nem tudom külön külön állítani a beállításokat, csak a fenti füllel: Ultra-High-Medium-Low között, de egyenként nem engedi. Még sosem találkoztam ilyen koréátozással. Írjátok, hogy miket kapcsolgattok, de nekem semmit sem enged. Van ötletetek, hogy mi lehet az oka?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Napelem
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest