- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Bocs, hogy nem vettem észre a kérdésed, igazából már arra sem emlékeztem, hogy nyitottam egy topikot ennek a játéknak
! Nem igazán elterjedtek a keményebb tbs-ek, a népszerűségük meg tényleg alacsony. Mondjuk a háeszek száma is ezt bizonyítja. Mindenesetre a Fantasy Wars 2007 legjobb játéka volt nekem.Válaszolok, azért hátha előveszed megint, vagy valaki kedvet kap: emelt nehézségen is jól játszhatónak tartom a játékot, akár mellékküldetésekkel együtt is aranyra lehet őket hozni, de figyelni kell nagyon...
Legjobban talán arra, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot szerezd meg egy térképen, másodikként arra, hogy lehetőleg aranyra csináld meg őket. Az ok egyértelmű: tápos egységek, és jó kis varázstárgyak. Gyakran kapsz tárgyakat is, ha arany medállal végzel. A kvesztek a térképeken nagyon lelassíthatnak, ezért elsőre nem mondom, hogy próbáld mindet megcsinálni (majd másodikra
), de nagyon szép rewardok vannak.A köv háesz nagy reklám lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
! Nem igazán elterjedtek a keményebb tbs-ek, a népszerűségük meg tényleg alacsony. Mondjuk a háeszek száma is ezt bizonyítja. Mindenesetre a Fantasy Wars 2007 legjobb játéka volt nekem.
), de nagyon szép rewardok vannak.