Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elydan
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Köszi!
1. ok, visszanézek. azt nem tudtam, hogy újratermelődnek itemek. Gondolom akkor ugyanúgy ellenségek is lesznek megint ott?
2. ehhez kapcsolódóan a supply lineknek van jelentősége?
3. ezt a funkciót szoktam használni, csak bosszant, hogy nem látom külön miből mennyim van, csak akkor ha kiválasztok vmit, amit építeni szeretnék. Sztem ez elég alap lenne.
+1: azt jól látom, hogy a workshopok területén található emberkéktől ingyen kapok cuccokat, ha van vmi értelmes náluk? (pl. ammo)
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalaitokra lennék kíváncsi a Workshopokkal kapcsolatban. Alapjáétkkal, modok nélkül játszom. Viszonylag több időt beleöltem, fejlesztettem az ehhez szükséges perkeket, de nem látom a nagy hozzáadott értékét. Azon kívül, hogy jól elszórakoztam vele milyen előnyöket lehet szerezni a sok workshoppal? Van aki erre ráfeküdt?
1. Én azt várnám, hogy kapok vmi ingyenes itemeket, mint pl. stimpack, vagy ammó...(utóbbi kettőböl mindig hiányban vagyok)...
2. ehhez kapcsolódó téma. A happinessnek van bármilyen jelentősége? Ha igen, hogyan lehet növelni?
3. Azt se értem, hogy felveszek egy csomó JUNK-ot, és elraktározom a workshopba, akkor most rendelkezem az alapanyagaival, vagy előtte le kellene dobálnom a földre és egyesével "szétszedni".
4. Valahol látom, hogy az egyes alapanyagokból aktuálisan mennyivel rendelkezem? (steel, wood, oil, cooper stb...)
5. A radioaktív vizet valahogy meg lehet tisztítani egy workshop területén?Előre is köszönöm.
Egy lelkes kezdő
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni karakterépítésben és pénzszerzésben. Sajnos elég kevés időm van játszani, és örök problémám, hogy nincs se elég pénzem se elég töltényem. Amit sikerül lootolnom az általában elmegy a páncélra (ami kifogy azt kell mindig utántöltenem) meg töltényekre. A craftolással nem szeretnék nagyon foglalkozni. Puskás karaktert szeretnék. Lopakodás nem az én világom. Most 11-ik szintű vagyok. A főszálon mozgok csak, azt szeretném végigvinni. Kérlek spoilereket ne írjatok.
Előre is köszönöm a segítséget

-
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
technikai problémákba ütköztem. Eddig ultra qualityn játszottam. Egy kis szünet után újra elővettem és auto deteckttel beállította magát LOW-ra
Visszaállítottam ultrára, elindult a game, de full szaggatott ezért kiléptem, gépet újraindítottam. Azóta már el sem indul a játék. Találkoztatok ilyen hibával? -
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Ma kezdtem bele normal fokozaton a játéknak. Pár kérdésem lenne hozzátok:
-hogy a búbánatban lehet a molotov coctailokat eldobni?
-normális, hogy ezen a fokozaton kb mki kinyír? Ha kettő vagy több ellenfél jön, akkor kb esélytelen vagyok.töltényből simán kifogyok, pénzem meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Visszaállítottam ultrára, elindult a game, de full szaggatott ezért kiléptem, gépet újraindítottam. Azóta már el sem indul a játék. Találkoztatok ilyen hibával?