Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Jól értelmezem, hogy csak a landscape ovarhall vagy csak a vivid? 2 együtt nem megy? Igazat megvallva annyira nem vagyok oda a vivid sziklákért, szerintem csicsás a játék alap sziklái pedig tényleg egyszerűek. Ez tökéletes.
A vivid ből én csak a fákat raktam fel meg a lanscapet. ahoz jött ki most 4 2.2 es patch.. Őszinte leszek Veled ez a bostonos fps csökkentő mod ezzel a sok piros betűvel meg főleg amiket ír benne... Hát sikerült elrettentenie. Figyi a bundle is meg a 4 k is tényleg faszán működik Szétrrothadó nuka cola automaták rozsdás ventillátoor. .. Cool
Akkor most felrakhatom a sziklákat a lanscapeből mert nagyon tetszenek. kösz hogy ajánlotad. Meg én is találtam valami komolyat. Kiv. vagyok mi a véleményed. Na köszi! Én sem szimpatizáltam vele.. Mármint az optimazitationnal. Viszont a fallout 4 color jó volna.... AZt felrakhatom bátran szerinted? Nem lesznek tükör fáim? Amugy totál jó játékstilust nyomok most ugye V be van állítva legmesszebb külső nézetbe. Oltári jó nézni ahogy löki fel őket akár ötösével. A level scale meg annyira brutál lett, hogy felraktam a Mind blowingot dismembermentből lelövüm a tag fejét egy 45 össel. és mintha mi sem történt volna jön azt üt vág.
Írja is a level scalebe, hogy a high level játék lesz nagyon jó tőle és tényleg minden fegyvert használnak az npck Supermutáns bozárral nem kicsit gyenge.
Rám lő 4 et azt esek össze x-01 ötösbe full élettel. Én így szeretek játszani. Néha jó ha meghal a kari. Kifejezetten nehéz már most... Ezért hagytam régen abba mert mindenki egy lövés volt ez a külső nézet train pain nagyon szórakoztató amúgy. Nyomhatnám főleg ezzel a jóféle letöltött sárgamintás 44 essel meg desert eagellell most is. Rengeteg ap van bennük. De szerintem elveszi a jákálvezetet.Ehez a kombinációhoz mit szólsz amit mondtam? SZóval, hogy lopakodni power armor nélkül is tud a kari. Arra kérdésre nem válaszoltál el tudom e tüntetni amikor kinyomja ezt a bézbolütős perket a képernyő közepére? Azt nem lehet valamivel leszedni? Kicsit hülyén néz ki megyek stillel azt baseball ütőket mutogat.

-
Chabe89
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Amúgy aki értelmes load ordert akar építeni, annak itt egy jó guide.
Nem a legfrissebb és nem is kell mindent felrakni ami benne van. Nyugodtan ki lehet egészíteni saját dolgokkal is, de előtte utána kell olvansni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Microsoft Excel topic
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írja is a level scalebe, hogy a high level játék lesz nagyon jó tőle és tényleg minden fegyvert használnak az npck Supermutáns bozárral nem kicsit gyenge.
Rám lő 4 et azt esek össze x-01 ötösbe full élettel. Én így szeretek játszani. Néha jó ha meghal a kari. Kifejezetten nehéz már most... Ezért hagytam régen abba mert mindenki egy lövés volt ez a külső nézet train pain nagyon szórakoztató amúgy. Nyomhatnám főleg ezzel a jóféle letöltött sárgamintás 44 essel meg desert eagellell most is. Rengeteg ap van bennük. De szerintem elveszi a jákálvezetet.