Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Liner

aktív tag

válasz Chabe89 #7436 üzenetére

Jól értelmezem, hogy csak a landscape ovarhall vagy csak a vivid? 2 együtt nem megy? Igazat megvallva annyira nem vagyok oda a vivid sziklákért, szerintem csicsás a játék alap sziklái pedig tényleg egyszerűek. Ez tökéletes.

A vivid ből én csak a fákat raktam fel meg a lanscapet. ahoz jött ki most 4 2.2 es patch.. Őszinte leszek Veled ez a bostonos fps csökkentő mod ezzel a sok piros betűvel meg főleg amiket ír benne... Hát sikerült elrettentenie. Figyi a bundle is meg a 4 k is tényleg faszán működik Szétrrothadó nuka cola automaták rozsdás ventillátoor. .. Cool

Akkor most felrakhatom a sziklákat a lanscapeből mert nagyon tetszenek. kösz hogy ajánlotad. Meg én is találtam valami komolyat. Kiv. vagyok mi a véleményed. Na köszi! Én sem szimpatizáltam vele.. Mármint az optimazitationnal. Viszont a fallout 4 color jó volna.... AZt felrakhatom bátran szerinted? Nem lesznek tükör fáim? Amugy totál jó játékstilust nyomok most ugye V be van állítva legmesszebb külső nézetbe. Oltári jó nézni ahogy löki fel őket akár ötösével. A level scale meg annyira brutál lett, hogy felraktam a Mind blowingot dismembermentből lelövüm a tag fejét egy 45 össel. és mintha mi sem történt volna jön azt üt vág. :)) Írja is a level scalebe, hogy a high level játék lesz nagyon jó tőle és tényleg minden fegyvert használnak az npck Supermutáns bozárral nem kicsit gyenge. :) Rám lő 4 et azt esek össze x-01 ötösbe full élettel. Én így szeretek játszani. Néha jó ha meghal a kari. Kifejezetten nehéz már most... Ezért hagytam régen abba mert mindenki egy lövés volt ez a külső nézet train pain nagyon szórakoztató amúgy. Nyomhatnám főleg ezzel a jóféle letöltött sárgamintás 44 essel meg desert eagellell most is. Rengeteg ap van bennük. De szerintem elveszi a jákálvezetet.

Ehez a kombinációhoz mit szólsz amit mondtam? SZóval, hogy lopakodni power armor nélkül is tud a kari. Arra kérdésre nem válaszoltál el tudom e tüntetni amikor kinyomja ezt a bézbolütős perket a képernyő közepére? Azt nem lehet valamivel leszedni? Kicsit hülyén néz ki megyek stillel azt baseball ütőket mutogat. :)

• Chabe89

addikt

válasz Chabe89 #7436 üzenetére

Amúgy aki értelmes load ordert akar építeni, annak itt egy jó guide.

Nem a legfrissebb és nem is kell mindent felrakni ami benne van. Nyugodtan ki lehet egészíteni saját dolgokkal is, de előtte utána kell olvansni.

Új hozzászólás Aktív témák