Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Hát nem tudom,én 140 órát toltam ebbe a játékba eddig. Abból szerintem 40 óra volt csak a questezés és 100 óra az építgetés.

Kicsit módosítottam a gyártósoron az előzőekhez képest. Egyrészt a szeméttároló végét közelebb vittem a workshophoz (az emelt futószalag). Másrészt elkezdtem fallal körülvenni a gyárat. Hát elég sokszor kellett a fegyvereket dobálni, hogy ne írja ki, hogy megtelt a falu...
Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.
"Nagyon bonyolult" kapcsolótábla.

Itt pedig maga a gyár kívülről, a víztisztító felől van a főbejárat, az ezen nem látszik.Balra, ahol a véres bevásárlókocsik vannak pedig a boltok helyezkednek el.

Közben elkezdtem építeni egy generátorházat is, ezt fémből, így talán megszűnik a rendetlenség a generátorok tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.