Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grifid aktív tag Nem vitatkozom én veled, de ha elolvasnád a támogatott országok listáját és megpróbálnád MAGYAR regisztrációval MAGYARORSZÁGRÓL letölteni akkor nem sikerülne, mivel NEKÜNK nem árulják. Be sem tudsz jelentkezni "hivatalos" magyar regisztrációról a GFWL-re illetve a marketplace-re. Ergó aki azt mondja hogy "hivatalosan" megvásárolta az is hazudik, és mivel hivatalos support sincs a részünkre igy csóközön. 
 Mint említettem majd ha lesz magyaroknak is HIVATALOS gfwl és 1.4.06-os patch (ami nem lesz, legfeljebb a következő ami tényleges hibajavítás lesz, ha lesz) akkor majd lehet "pampogni" és védeni a nemlétező jogokat. Hiszen minket az eredeti termék megvásárlóit kizártak a DLC letöltések hivatalos menetéből és még attól is elzárkóznak, hogy akár egy nyűves DVD kiadással hozzájuthassunk HIVATALOSAN.Akárki akármit mond az én véleményem az, hogy amit nem vehetek meg hivatalosan (pedig megvenném és képzeld pénzem is van rá nem vág földhöz az a 3K) és lexarnak minket akkor én is lexarom őket a "jogaikkal" együtt. Részemről lezártam a témát! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest