Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mint említettem párszor: VGA mentes partícióra telepítem a VGA drivert. MINDIG. Éppen azért, mert jó ideje tisztában vagyok az ATI drivereinek gyógyíthatatlan betegségeivel.
Nem vagyok ATI fan. nV-val más problémáim lennének (és voltak, azzal is elég gebasz van). Amúgy már az ATI-val sincs gond, mert du. gondolt egyet, és hirtelen meghalt, minden jel nélkül. De. még dolgoztam és neteztem, du. meg már nem volt VGA a gépemben. Most van egy szemetelő 7900GT-m, juszt is megnézem vele a játékot. Persze esélytelen, hogy jó grafikával menjen. Egyébként csak szólok, hogy bármit vásárolok, az 90% eséllyel hibás lesz (nemrég pl. egymás után 2 hibás CM ventilátort, amire kiszámolhatod, mekkora az esély), ami olyannyira működik, hogy ismerősök már engem hívnak vásárolni, és ha kiválasztok valamit, az onnan legmesszebb eső terméket választják. Náluk soha nem is hibásodik meg semmi.maskimx: Hát erről Oblivionosok tudnának mesélni, amikor kiszúrtam a képmentéseken még a 4XAA-t is.
Egyébként engem komolyan zavarnak a szőrös élek 1680x1050-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest