Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Semmi nem segít...nem ma kezdtem, a létező összes dolgot kipróbáltam már. Kompatibilitás, driver-cserék, ini állomány...mindent. Az biztos, hogy ennek a játéknak van a legnagyobb fórumközössége a világon, ami arról szól, hogy sz@rul programozták. És nem megy egy rakat gépen.
A GOTY= Game of The Year kiadás. Ebben az összes DLC is benne van.MOD: most 2szer fagyott le, csak úgy, a hsz-ek között betöltöttem. Most a módosított exe-vel is.
De kezdem a beletörődést, uninstall, és térek vissza a jól bevált játékokhoz, én nem kívánom ezt senkinek, magamnak meg főleg nem, a Bethesda meg bekaphatja, a Rage-el együtt. A szabadidőmet nem a gépem resetelésének akarom szentelni. ennyi. Az eredeti lemez nem megy, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest