Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
műszaki múzeum? ennek mi lenne az angol megfelelője? egyébként visszamehetsz a Tenpenny Tower-be akármikor, ezért nem kell újrajátszani.
szerk: visszaolvasva láttam h valakinek hosszabb idő után sincs elég pénze.. Juszuf előtti próbálkozásomnál én is eléggé elb@sztam a játékomat, de ilyen gondra van egy trükk. console nyit, beír player.additem 0000000F "összeg" - összeg helyére a kupak mennyiségét. esetleg player.additam 0000000A "összeg" - zárfeltörőbiszbaszhoz. ha valaki ellen nem boldogulsz konzol le, klikk rá, kill, vagy resurrect bizonyos helyzetekben. záraknál ugyanez, csak unlock / lock.. de ezeket tényleg csak akkor használjátok ha valami bug miatt nem tudnátok továbbjutni, esetleg tényleg sok időt töltöttetek már a karakteretekkel és nem akarjátok újrakezdeni. oh még valami: advlevel -> szintlépés. egyszer kellett alkalmaznom mert küldihez nagyon fontos volt a hetvenötös zárnyitás skill, én pedig ott áltam előtte és nem tudtam semmit se csinálni. az unlock kódról még ekkor nem tudtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest