- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Tycho-t kérdezed? Már csapattag volt (3.), és a Skullz szállás meglátogatása (amely harc jogos önvédelem, hiszen ők támadnak meg) után történt, közvetlenül utána. A harc fegyverrel a kézben ment
! Ahelyett, hogy vége lett volna a kombatnak, a csávó felordított, hogy "rutyutyu, mosmegfizecc", arcbalőtt, én meg csináltam egy ilyet: 
Aztán kiléptem. Restart.A bárban a harc is tuti bug, a három őr kinnragad valahogy, aztán begerjed. Természetesen alapból nincs Fegyver a kézben. (Utóbbi egyébként egy egész jó Banks könyv volt
!) -
HaaS
addikt
Ezt a Shady Sands-t csinálom harmadszor... pont úgy, mint régen. Előbb a városőrség támadott meg, mikor a Skullz ellen mentünk a bárban, aztán Trish vagy ki maradt ki a bokszolós haverjával, most meg Skullz másképp: Tycho támadott meg, miután kinyírtam a bandát, védve a város díszes polgárait. Logikus.
Buta valahogy a játék még mindig... az AI meg még mindig rossz vicc. Mindig elmegy a kedvem tőle. -
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Nanáhogy... csak én extra nehezítésként pusztán energy weaphez értek. Oszt mivel az aktuális szinttől függ, hogy mennyit tanulok a könyvből, leamortizálom előtte valahogy magam. PA-ban is működött a dolog... ha nagyon nem sikerül, leiszom magam, beszerzek valami utóhatást, aztán dobok magamra egy kézigránátot
.
Könyvből tanulható skilleket én be nem rakok fő skillnek, neeem... höhöhö... minden pont számít! -
HaaS
addikt
Á, én még csak esemgénél tartok, parasztot szembe nem círok. Kábé arra jó most ez a fegyver, hogy ha egy csapat radskrorprióba botlok bele (Frédrerer után szabadon), akkor meg tudom szórni őket. Jól megcélzom az elsőt, és a hatból négyet eltalálok! Valami 33 ponton a szkill. Über.
Inkább közelharcolok egyelőre. Van már egy small gunos könyvem, de.. tényleg, te vártál a könyvekkel, amíg leamortizálódott állapotba került a karaktered? Lassan már imádkozom egy kéztörésért...Ezzel a zúj hard difficulty dologgal elsápadtam egy kicsit... mínusz 8-ról indult az Outdoorsman szkill
!Komolyan nemigen olvasok fórumokat - csak játszok meg marhulok. Viszont a szembecírás imigyen való modellezése teljesen reális, egyetértek. Ebből indulok ki. A lényeg 0:40-től
! -
HaaS
addikt
Kösz a segítséget... deee... szóval azt mondod, hogy a gogos verzióra simán felment ez a belinkelt Fallout FIXT nevű modgyűjtemény? Mert abban kellene lennie 32-bit OS.bat, 64-bit OS.bat file-oknak, ha sikerült felpakolni.
Magyarul a verzószám az indítóképernyőn nálad is FIXT Alpha 4.1?
-
looser
addikt
Meg sem köszöntem a fentebbi segítség-felajánlásodat! Köszönöm

Egyébként most már a windowsos verzióval játszom, nem hagyott nyugodni a dolog :-)
Srácok, szégyellem, de rohadt kíváncsi voltam, milyen lehet egy ultracsúcs karival menni, aki mindenből maxos, így hát falche-al megpiszkáltam egy mentést és...hát kissé elvész az öröm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Ahelyett, hogy vége lett volna a kombatnak, a csávó felordított, hogy "rutyutyu, mosmegfizecc", arcbalőtt, én meg csináltam egy ilyet: 
!)
!