- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
mkriszadmin #2047 üzenetére
Szia!
Ekkorában nem láttam még,de ponyvás cégeket kell megkérdezni tuti megcsinálják. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
Nem ismerem ezt a konzolt (tök mindegy milyen neveken fut), egy próbát megérhet akár a Somogyi is aki nem gyártó csak egy brand.
Esetleg még olcsóbban az a Stell SHO 3610-et tudom ajánlani ha megfelelnek a paraméterei neked. -
dh66e
veterán
válasz
generaltoti2 #2014 üzenetére
Persze csak nyugodtan.
Az alapok ott vannak az összefoglalóban a többiben meg segítünk.A képes beszámolót meg külön köszönöm. -
dh66e
veterán
válasz
generaltoti2 #2012 üzenetére
Szia!
Többféle van ytonghoz is,ha ahhoz adták akkor jónak kéne lennie.
Tedd fel a konzolt és ha nem bízol benne akkor aggas rá súlyt hogy lecsekkold. Gond esetén nem a tévédet reckírozod. -
dh66e
veterán
válasz
Lajos Tóth #1991 üzenetére
Szia!
Stell erősebbnek hat, igaz drágább is. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
válasz
Lajos Tóth #1977 üzenetére
Szia!
Téglához én szélesebb felfogatásút néznék a helyedben.Bizos ami biztos alapon,főleg ha forgatva is lesz a tv.
Ilyesmire gondolok. -
-
dh66e
veterán
Szia!
Jó eséllyel Ytongból lesz az a fal.Azért csinálj a konzol mögött egy próbafúrást vagy kérdezd meg a szomszédokat hátha ők már fúrtak fel valamit a válaszfalra.
Arra a vastagságra mehet nyugodtan nem lesz gondod.
65"-hoz kétkarosat nézz mindenképpen minél szélesebb felfogatással. -
dh66e
veterán
válasz
Mordred #1911 üzenetére
Szia!
Biztos lesz valamennyi lógása az évek alatt.Sőt,sokszor van hogy felrakod a konzolt vízszintesen a falra,de aztán elforgatáskor már mászik is el valamennyit.20k-ig kb minden forgatható konzol ilyen,de láttam én már drágábbat is ami sajna elmászott a vízszintből.Pár milliméter még nem a világ vége ,de gy nagy tévénél akár egy centi már csúfos/zavaró lehet,főleg ha van mihez nézni.
Ezért jók azok a konzolok amiket után lehet állítani,bár megvalva napi használatkor azért ez nem egy ideális helyzet. -
dh66e
veterán
válasz
Benhill #1905 üzenetére
Amit linkeltem az tudja az összes méretet csak a leírás valamiért így sikeredett nekik. 32"-55"-ig jó,sejtheted hogy 32" tévén nincs 400x400-as vesa csavarhely.
A lényeg hogy vettél már, a céget nem ismerem gondolom nincs nekik raktáron és beszerzés alatt van.Max ha nagyon elhúzódik visszamondod a rendelésed.
-
dh66e
veterán
Szia!
Profilhoz semmilyen gipszkarton dübel nem jó,azzal ne számolj!
A 2x 12 és feles karton viszont már jó alap lehet egy sima dübelnek most az mindegy hogy fém vagy műanyag.
Az viszont jó ha kiméred a valós profil távolságokat főleg egy akkora" batárnál "amit fel szerenél rakni.A lényeg hogy a csavar menjen át a profilon is!
Fix konzoloknál sima ügy ha bírja a fal,viszont kihajthatóknál nagyon változik a fizika.
A méret adottságokat tartsd be mindig az a biztos,volt már hogy az 50 es konzolra simán felrakott vali 55-ös tévét de egy 77" -os cuccnál én tuti nem kockáztatnák!
Nézz egy 80-ashoz való konzolt inkább. -
dh66e
veterán
válasz
Elektrosokk #1859 üzenetére
Szia!
Szerintem az csak 400x400-at tud. -
dh66e
veterán
Szia!
Ne viccelj lesz még ott 65" tv később....
Most pedig komolyan.Az összefoglalóban lévő tipli az egyik ha nem a legjobb a piacon, azért is szerepel benne.
20k-ig nagyon sok van így nem lehet ajánlani,de ha a legolcsóbbat keresi az ember akkor az A+ konzol talán verhetetlen ebben a kategóriában ár/érték arányban.
Viszont szinte ugyanez a konzol ,de annyi difivel hogy az jó 70" ig is, elérhető az Aldiban ugyanennyiért. -
dh66e
veterán
válasz
Sontir Fel #1844 üzenetére
Rossz rossz ,de nem reménytelen.
Vegyél ilyet ez való hozzá. -
dh66e
veterán
válasz
Sontir Fel #1840 üzenetére
Szia!
A gond a tiplik kiszedésével az hogy lehet nagyobb lesz a lyuk mint kéne mire kiszenveded őket.Nos ha most tart stabilan akkor később is fog,persze csimpaszkodni ne engedd a srácokat rajta.
Természetesen a hozzá való dűbel az igazán jó megoldás,nézz meg egy tiplit hogy ki tudod e szedni akár úgy hogy betekersz pár menetig egy csavart és kihúzod vagy megfúrod 9 vagy 9 és feles fúróval hogy a ház is kiforogjon.
Azt oldjátok meg hogy ne alatta játszanak vagy köss extra biztosítást a tévére.A gyerekek feje beforr.Ilyen csavart bármelyik nagyobb csavar esetleg szerelvényboltban kapsz.
Ahh látom, akkor cseréld mindenképp!
-
dh66e
veterán
válasz
Anonymus23 #1830 üzenetére
Szia!
Olcsóbb nem igen van max hasonló áron akcióban,de ugyanezt tudja. -
dh66e
veterán
válasz
werszomjas #1827 üzenetére
Amit linkeltem az 50kg-ig jó azaz azt biztos tudja mint mindegyik amelyikm acélból van.
A gyengébbet csak a 80kg-hoz viszonyítva írtam.
Vedd bármelyiket nem lehet gond, ezek nem nagy összegek. -
dh66e
veterán
válasz
werszomjas #1825 üzenetére
Szia!
Pedig elhiheted.
Mre gondolsz jobb vétel kapcsán erősebbre drágábban vagy gyengébbre olcsóbban? -
dh66e
veterán
válasz
bendeguz76 #1823 üzenetére
Akkor szinte mindegy milyet veszel.
-
dh66e
veterán
válasz
bendeguz76 #1820 üzenetére
Szia!
Attól függ milyen felhasználásra szeretnél.Sima,forgatható etc. -
dh66e
veterán
válasz
Black-core #1812 üzenetére
Szívesen!
Arra figyelj hogy minél hoszzabb legyen a karja a forgatás miatt.Ezt vagy a leírásában vagy a robbantott ábráján tudod megnézni. -
dh66e
veterán
válasz
rhommel #1810 üzenetére
Szia!
Kapupánt jellegő csavarral és széles alátéttel nem fog átszakadni ha a bútorlap is atomstabilan van rögzítve.
A legjobb lenne ha beérne a rögzítés a falba.(#1809) Black-core
Passz, ilyen jellegű dologgal még nem találkoztam,ha van adapter hozzá akkor bármelyik egy vagy kétkaros konzol jó hozzá.Stell,Meliconi,Hama vagy az olcsóbbak is A+ és tsai (EMAG).
-
dh66e
veterán
válasz
Black-core #1806 üzenetére
Akkor jó.
A gond a szélessége a monitornak amiatt a kifordítás eléggé necces a sima kis monitorkonzolokkal.
A nagyoknál meg a 100x100 a gond.....valamiről le kell mondanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro (CSAK a TOK!!!)
- Teufel Sounddeck Streaming Sounddeck + WiFi
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 125W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest