Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Lehet valahogy törölni a fénykép rólam részről a képeket? ilyen idióta újéves baromságon be van jelölve jó sok ember, én is, és minden likeról, és kommentről jön email, meg a telefonom is azonnal jelzi push üzenetként. Tudom, hogy az email értesítésnél be lehetne állítani, de maga a funkció kell, csak ennél a képnél nem kéne.
-
joey04
titán
Hali!
Az oldalakból meg követett személyekből összeállított listáimmal napok óta komoly gond van. Nagyrészt azt írják ki, hogy nincs több megjeleníthető post, némelyik pedig napok óta nem frissül. Töröltem és újra létrehoztam a listákat, de nem segített. Ha publikusra állítottam az sem. Se mobilon, se gépen nem működik. Szopás mert amolyan RSS-ként használtam, de most napok óta nem megy. Tud valaki valami megoldást?
-
joey04
titán
Ha csinálok új listát, és olyan oldalt veszek fel amit korábban nem (és nem is követtem) akkor annak a frissítései megjelennek. Ha felveszek egy korábban követett oldalt is, akkor annak bejegyzései továbbra sem jelennek meg. Nincs valami hír erről? Mert én nem találok semmit.
-
joey04
titán
Hali!
Korábban kikapcsoltam, hogy emailben értesítést kapjak ha új üzenetem érekzik, most pedig vissza szeretném kapcsolni, de a beállítások/értesítések/email cím-nél nincs a listában az üzenetek. Ez mitől van?
-
joey04
titán
egy facebook csoportban be lehet azt állítani, hogy ne abban a sorrendben jelenjenek meg a bejegyzések, hogy melyikhez szóltak hozzá legutóbb, hanem mindig a legfrissebb legyen elől és így tovább a közzététel időrendjében?
-
joey04
titán
Miért van az, hogy egy adott személy esetében mindig értesítést kapok, ha feltesz valamit a napjához? Nem állítottam be semmi ilyesmit. Néha random másoknál is csinálja, de egy adott embernél szinte folyamatosan. Annyi van vele, hogy a követése le van állítva, mert sok számomra felesleges dolgot postol, de ezen kívül semmi extra. És több ilyen ember is van, de csak nála kapok értesítést.
-
joey04
titán
Hali!
Azt tudom, hogy a messenger lebutítja a képminőséget. De miért van az, hogy ha adott képet elküldöm egy androidos telefonról majd egy iphone-ról is valakinek, akkor az iphone-ról küldött kép szebb a fogadónál legyen a fogadó android vagy iphone user?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #28946 üzenetére
Ki van kapcsolva.
-
joey04
titán
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy több csoport is van, amit a rendes profilommal nem látok. Mutatok egy példát, hogy mire gondolok: egyik ismerősöm Krétán él, ő küldte el nekem a csoport linkjét. Ha úgy nyitom meg gépen, telefonon, bármin ahol be vagyok jelentkezve, ez fogad:
Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor látom:
És a poén, hogy csináltam gyorsan egy másik profilt, azzal is látom, kérhetem is a csatlakozást:
Nem ez az első ilyen tapasztalat, és tiltásról nem lehet szó, a példában szereplő csoportról még csak soha nem is hallottam, a közelében sem jártam. A rendes profilomnál kéne valami beállítást megváltoztatni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Politika
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest