Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy mikor regisztráltam facebook-ra a legutóbbi fiókomat nem nagyon érdekelt ezért egy nincsmail.hu-s email címmel regeltem, de az utóbbi időben már elég fontos lett és tegnap mikor lépnék be kiírja hogy a jelszó megváltozott 20:22-kor ami érdekes mert kétlépcsős azonosítást használok.
Az egyetlen lehetőség amit felajánl az az hogy küld emailt arra a nincsmail-es címre és az a probléma hogy nincsmail-en mikor csinálnám azt a címet akkor kiírja hogy használatban van és nem tudom meddig lesz még így. Elvileg 22 óra után törölnie kellene és akkor én létrehoznám magamnak és küldhetném a jelszóvisszaállítást de eddig nem sikerült
Egy rendes címről írtam a supportnak tegnap este de nem nagyon reagálnak második levelemre sem. Mit lehetne szerintetek tenni? Új fiók készítése kicsit kellemetlen lenne számomra néhány ismerősöm miatt meg már csak azért is mert az lenne a 4. fiók 
Vagy várjak és hátha mégis csinál valamit a support vagy tudom használni azt a címet amivel regeltem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy rendes címről írtam a supportnak tegnap este de nem nagyon reagálnak második levelemre sem. Mit lehetne szerintetek tenni? Új fiók készítése kicsit kellemetlen lenne számomra néhány ismerősöm miatt meg már csak azért is mert az lenne a 4. fiók 
krizmo_