Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Mi az izgi benne? Nem unalmas a sok lángorkán? Én idővel rájöttem, hogy az íj is nagyon ütős tud lenni, ha már eléggé jó íjad van. (persze ne számszer, mert az lassú) Valamelyik banditát egy lövésből le lehet teríteni. Gólemeknél meg időlassítás + íj. Időlassítás közben íj kifeszít, és közben lehet oldalazni, így el sem találnak semmiféle kövekkel amiket dobálnak.
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.
Egyébként én Isteni Dühre szavazok varázslatok közül. De általában az időlassítást, a duplacsapást, a harci rohamot, meg azt amikor szegény hős feldagad és sokkal erősebbet üt. ezzel a 4el az arénában, Whisper senkit sem ölt meg. Én nyírtam ki mindneit, ő csak simogatta őket, meg nézte távolról, mert mindent 6x gyorsabbn és erősebben lehet nálla. Néha túl könnyűnek éreztem a játékot. Mondjuk ezt már második végigjátszásra. De elsőre sem volt sokkalta több dolga Whispernek az Arénában. Ezért várom a fable 2-t. Hátha az nhezebb lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.