- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nehéz már visszaemlékezni. Nekem is volt ilyen problémám, lásd itt!!!. Valami olyasmi rémlik, hogy a kapott DLC kódokat ismerni kell, (kimenteni pl. txt-be) aztán amikor elindítod a steam-es játékot és bejelentkezik az MS Live-ba, akkor nyomsz egy Home gomb + Reedem Code -ot és beírod a DLC kódokat...
Vagy ha ez nem megy, valahol meg lehet adni a kódokat a MS Live felületen is steam nélkül, le is tölti (nem a steam mappába, hanem a Live könyvtárba), de attól még működni fog, csak nem azonnal, hanem bizonyos eredményeket el kell érni (vagy mit tudom én már) hogy lásd őket.
Ha nem boldogulsz akkor jobban utána nézek a Prohardver levelezéseim között. Viszont ha virágbolti a cucc, akkor valószínű az én megoldásom nem lesz jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák

- Synology NAS
- Napelem
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs