Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Dark Wander
üzenetére
Nehéz már visszaemlékezni. Nekem is volt ilyen problémám, lásd itt!!!. Valami olyasmi rémlik, hogy a kapott DLC kódokat ismerni kell, (kimenteni pl. txt-be) aztán amikor elindítod a steam-es játékot és bejelentkezik az MS Live-ba, akkor nyomsz egy Home gomb + Reedem Code -ot és beírod a DLC kódokat...
Vagy ha ez nem megy, valahol meg lehet adni a kódokat a MS Live felületen is steam nélkül, le is tölti (nem a steam mappába, hanem a Live könyvtárba), de attól még működni fog, csak nem azonnal, hanem bizonyos eredményeket el kell érni (vagy mit tudom én már) hogy lásd őket.
Ha nem boldogulsz akkor jobban utána nézek a Prohardver levelezéseim között. Viszont ha virágbolti a cucc, akkor valószínű az én megoldásom nem lesz jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest