Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
Bevallom őszintén nem sok különbséget észleltem easy, med, hard szint között XD
Anno easy-n végigtoltam, most hardon olyan, mintha easy lenne
Ez kicsit furcsa volt...A DLC-t most fogom kipróbálni, engem érdekelt az Armacham világa.Baromi jól felépített világ, story.A grafikáról ne is bezséljünk.*5!

Azt mondják horrorisztikusabb, mint a Project Origin.Meglátjuk igaz-e!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multiban nekem kiad a 6-7 szerót, persze olyat, ami nem Raked szeró, de az is jó
-
sheriff.crib
tag
Mindig kiad 5-6 szervert.Persze, ami nem publikus szeró.Ranked szerverből 1 sincs.
Nem tudomti hogy vagytok vele,de nekem kurva jól megy minden.
Eddig 4-5 helyen játszottam és minden teljesen jó volt.Nem laggolt, minden lövés célba talált.Annyi bajom van, hogy nincs több szerver.Végülis nem izgat, amik vannak azokra felmegyek és a lényeg, hogy megy!
*Felkínáljha, hogy válasszak karaktert, és azt is, hogy mit rakjak be a karakterhez, csak ott bukik meg az egész, hogy csak az alap fegyverek között tudok választani!Mind ahárom karakternél!!!:S
Sőt, ami a legizgibb, hogy a sniper és a többi fegyver mintha le lenne tiltva, nem lehet kiválasztani.Látszik, hogy lenne rá lehetőség, de piross, nem kékeszöld.Olyan, mintha le lenne tiltva...:SValaki valami ötlet?
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy multiban mi a francért nem tudok más fegyvert kiválasztani a Shotgun,szöglövő, és SMG kivül???Patten PK 470,Sniper Rifle nuku...mások meg állandóan azzal élednek...PLS HELP!!!!
Nagyon köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- SSD kibeszélő
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)