Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) DavidFlower válasza ForgoLajos (#1050) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

Nem Koko a legfigyelmetlenebb, de óvás nélkül, nincs vizsgálat. A sérülések mértékét néztük a vizsgált esetekben. Óvni kell, és nem találgatásokba belemenni. Attól nem lesz valaki karakánabb ha nem óv, főleg ha utána felhánytorgatja. Én a legapróbb szart is megóvom. Főleg, hogy volt olyan amikor asszem Endre le lett büntetve egy óvásban, ő meg nem óvott amikor sértett volt ugyanazon a versenyen, így csak ő kapott büntit. Még mondta is Préri, hogy volt olyan aki érdekesen ment, de hát ha nincs az óvásokban mit lehet tenni? Koko hagyjuk abba ezt szerintem is a vádaskodást, hogy mert neked jól megy Spa, meg ilyenek, mert nekem meg Amerika ment jól, azt áthajtást kaptam. Meg amúgy sem fog változni a véleményem két nap alatt, úgy mint Lalinak.Béke!

(#1052) ForgoLajos válasza DavidFlower (#1051) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Dave! Még mindig félre beszélsz. :) Az óvásról akkor is az volt a véleményem.
A büntiket tekintve, meg csak annyit mondtam, hogy összességében tekintve fura az elosztás, ha a büntetéseket nézzük, és az érte elkövetett hiba súlyosságát. Ettől függetlenül, nem változott a véleményem, a bünti az bünti, de az előbb is kifejtettem, de még egyszer nem teszem. Ha neked ennyi jött le, hogy megváltozott a véleményem, hát gratulálni tudok csak. na mindegy, ezen felesleges rágódni is Igazából leszarom :))

Üdv!

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1053) ForgoLajos


ForgoLajos
csendes tag

Sajnálom Srácok, Most ezen a SPA futamon nem indulok. Eddig nem mertem tesztelni, nem akarom hogy tönkre menjen a kormányom, most meg mikor rászántam magam, már nincs időm. Sok sikert a versenyhez mindenkinek! HAJRÁ WILLIAMS!!!

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1054) ForgoLajos


ForgoLajos
csendes tag

Kokó!!!!
Ezt találtam. Első versenyem az ligában ráadásul!

"A hivatalos teszteleken KovacsLaci érte el a legjobb időeredményt, így ő várhatja legelőkelőbb helyről az időmérő edzést. Időeredménye: 1:43.820. " Menne neked a Hotlaps 1. is nem igaz?? :D

Ugyan ez a verseny időmérője:
"KovacsLaci nyerte meg a(z) Belga Nagydíj időmérő edzését a Ferrari volánja mögött. Ideje: 1:43.974, "

és a verseny:
"Az 1. helyről rajtoló KovacsLaci nyerte meg a 33 körös Belga Nagydíj-at a Ferrari volánja mögött. A versenytávot 0h 59:52.948 alatt sikerült teljesítenie 2 boxkiállással."

Tehát tövig az új pedálokat, és szerezz sok pontot Magadnak, a Williams-nek!!

:)))))

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1055) kokoaliga


kokoaliga
tag

(#1056) proof88 válasza kokoaliga (#1055) üzenetére


proof88
addikt

haha :))

(#1057) DavidFlower válasza kokoaliga (#1055) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

De akkor mi ilyenekkel megyünk:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/226616/ARCTIC_CAT_TRV700_EFI_.html
Te meg ilyennel:http://www.kepesmotor.hu/honda-robogo/p1380524&mp=40000
Nem jó! Ezzel be tudsz fordulni a boxbejáratnál. ;] ;] ;] ;]

(#1058) proof88


proof88
addikt

Azt hiszem, nekem Kanada az utolsó futamom, mert jún. 28-án elutazok ~2 hétre.

(#1059) Préri aliga


Préri aliga
csendes tag

Mire kikerül a versenycikk addigra már azt sem tudom , hogy elindultam e egyáltalán meg hogy mi is történt a verseny alatt :U :(

(#1060) proof88


proof88
addikt

Uzsák Zoli, milyen gépen van?
Egyébként mások tapasztalatai alapján Geforce kártyákkal sokkal jobban fut az rFactor. Én régebben egy radeon 4870-nel szimeztem, egy E7200-as Core2Duo társaságában. Most egy 7770-em van, egy E8400 társaságában és nem sokkal jobb a helyzet, ha sok autó van a közelemben. A beállítások között leveszem az effekteket közepesre, árnyékok simítása kikapcsolva, árnyékok alacsonyra állítva, ellenfelek részletessége közepes. Valszeg egy gyengébb Geforce-szal jobban menne ez a játék, hát ez van.
Amúgy igen, azt jól írtad hogy a belga pályán a textúra probléma lassítja is a játékot. Mivel mindenhol, a távolban is a legnagyobb textúrákat használta a terepen a játék.

(#1061) u.z. válasza proof88 (#1060) üzenetére


u.z.
csendes tag

Szia Proof!

A gépemben nem volt fejlesztés az utóbbi 6-7 évben, csak egy videokártya csere kb. 3-4 éve.
A konfigurációm:
- Gigabyte EP31-DS3L alaplap
- Intel Pentium D CPU 3.20 GHz (egymagos) proci
- 2 GB RAM DDR2 (400 MHz)
- ATI Radeon HD 5670 (1 GB), a procik (CPU, GPU) nincsenek húzva
- Win7 (32 bit) oprendszer
- Az rFactort 1280x720-as felbontáson (60 Hz) futtatom többnyire DX7-es beállítással, grafika (pl. pálya részletesség) közepes.
- Logi Momo (fekete) kormánnyal megyek
- Net: 20/2 megás, ping 20-50 ms között. (Router van, de versenyek alatt más cucc nem megy, amit netet igénylene)
A vezérlő beállításoknál azokat az értékeket használom, amiket a korábbi években is, amikkel eredményesebb voltam.
A gépben van 4 db vinyó (2 ATA, 2 S-ATA + kis lapos ventilátorok), mivel munkára is használom. A Win7-en jórészt csak az rFactorhoz szükséges összetevők vannak telepítve.
2008-2009-ben jobb eredményeket tudtam elérni itt a ligában. Versenyben lehettem Tibikével, Kimivel, Ferikével. (Egy bajnoki ezüstérmet is sikerült begyűjtenem az egyik szezonban.) Tudom, azóta erősödött a liga és sok remek pilóta jött ide. Az is igaz, hogy az ember nem fejelt el vezetni, maximum a reflexei kezdenek idővel az eceteshalé felé tendálni. De talán itt még nem tartunk. :)
Bármi ötletet, tanácsot szívesen vennék, hogy lehetne egy kicsit jobbá tenni a gép, a game futását!

Üdv: Zoli

(#1062) kokoaliga válasza u.z. (#1061) üzenetére


kokoaliga
tag

Engem meg kihagytál a sorból,hogy csapattársak voltunk? :U

Koko

(#1063) u.z. válasza kokoaliga (#1062) üzenetére


u.z.
csendes tag

Bocsánat Koko!
Azt hiszem az volt a csonka évadom, mikor is 5 futam alatt 4-szer ütöttek ki a versenyből. Az 5-en csak kilöktek és akkor a game adott még egy stop&go-t is a kanyar levágásáért. :)
Az más sok volt, akkor mentem el egy retro ligába. :)

(#1064) proof88 válasza u.z. (#1061) üzenetére


proof88
addikt

elég részletesen leírtad :) a Pentium D kétmagos, azért D. A Celeron D-k egymagosak. A proci elég régi a többi komponenst nézve. Már csak azért is érdemes lenne lecserélni, mert melegszik és fogyaszt. Használtan olcsóért érdemes lenne egy Core2-t berakni a helyére, amit a lap még támogat. Az rFactor valszeg a Radeon miatt lassul be ha sok autó van előtted, vagy passz, nekem is ezt csinálja. Önmagában nem a kártya tehet róla hanem valszeg a driver, meg az hogy nem teljesen tutin van megírva a játék ezen része.

(#1065) ForgoLajos válasza proof88 (#1064) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

A konfigot tekintve szerintem ami még elérhető áron van, és tökéletesen megfelel arra amire kell, az egy Intel i3 (minimum) proci, 4 giga ram, és egy Nvidia GeForce kari. Legalább 128bites, 1 gigás. Én egy ilyennel megyek, és sose volt gondom, se a játékkal, se a starterrel, se semmivel :R . Minden tökéletesen fut rajta, pedig nekem tele van a gép mindennel. más játékokkal, honlap szerkeztőkkel, Photoshoppal, Torrentel, minden más kiegészítővel ami a cikk íráshoz kell, szóval tényleg kihasználom a gépem, mégis ha verseny van, tökéletesen megállja a helyét. :R Most raktam össze 2 gépet a rokonságnak, egy kicsit komolyabb konfig ennél, de 120ezerből meglett minden! Szoktam ilyen konfigokat ismerősöknek is összeállítani, és szívesen segítek nektek is.

Ami a Cikket illeti Préri, Én csak azután tudom kirakni, hogy SZL kirakta a kövi pályát, és Kokó átküldi a logokat. Azt is csak délután, mert délelőtt dolgozok. Ha rajtam múlna, már a verseny után kint lenne Vasárnap este :) :DD

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1066) proof88 válasza ForgoLajos (#1065) üzenetére


proof88
addikt

én is szoktam gépeket összerakni, csak magamra már nem költök ilyen szempontból mert másra kell a pénz :D

(#1067) u.z. válasza proof88 (#1066) üzenetére


u.z.
csendes tag

Nálam is hasonló a helyzet; egy százast (most) nem tudok a gépre költeni fejlesztésre. Max. 20-30-at. Ha azzal lehetne valami javulást elérni az jó lenne.

(#1068) ForgoLajos válasza u.z. (#1067) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

U.Z., megnézem mit tehetek az érdekedben :)

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1069) ForgoLajos válasza u.z. (#1067) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Zoli!

Egy ilyenre cserélném a procid: [link] vagy ez: [link]
és a memóriát cserélném hogy 4 giga legyen, és a videó karid egy 128 bites Nvidia-ra. ez kb 50 ezer, de videó kari nélkül olcsóbb. 20-30ból minimum a procid cserélném a fent ajánlottra.
Üdv :)
Jaaa, és ennek megfelelően a Win7 -ed cserélném Win7 64 bit-re. ha 4 giga memória lesz, akkor amugy is csak az kezeli le mind a 4-et.

[ Szerkesztve ]

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1070) DavidFlower válasza ForgoLajos (#1069) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

Én nem értek a gépekhez, csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is ati 5670-em van, és nincs vele probléma. Mármint nem akad. Mondjuk a spec. effektek, meg hasonlók le van vannak véve, meg a látható autok száma is csak 8.

(#1071) proof88 válasza DavidFlower (#1070) üzenetére


proof88
addikt

én ezt még nem próbáltam, de hogy kell ezt elképzelni: ha 10-en vannak előtted akkor az első 2 autót nem is látod csak ha előrébb kerülsz? Egyértelműen a sok autó a képernyőn a probléma.

(#1072) DavidFlower válasza proof88 (#1071) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

Pontosan. A lehető legjobban fogalmaztad meg. De teljesen jól elintézi, mert problémám soha nem volt belőle. Akit kell azt látok. Előttem 6 autó, mögöttem 2, de távolság arányban, ez mindig megfelelően változik.

(#1073) proof88 válasza DavidFlower (#1072) üzenetére


proof88
addikt

na ezt én is kipróbálom majd.

(#1074) ForgoLajos válasza proof88 (#1073) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Nekem Asus GT630-as van. tudnék elképzelni nagyobbat is, de ezzel full grafikán szaggatás mentesen fut az rFactor , ( meg még minden más is :D ). nincs autó korlát, és így se vagyok gyors :D:D:D
:)

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1075) proof88 válasza ForgoLajos (#1074) üzenetére


proof88
addikt

nálam mindig fenn állt ez a probléma, másik géppel is amiben szintén radeon volt. különböző oprendszerek, driver verziók, stb. Sőt, többször előfordult velem hogy amikor nagyon belassult a játék, ilyen 30 fps környékére, akkor elment a kormányból az FFB menet közben. Geforce-on ilyen panaszok nem voltak másoknak.

(#1076) ForgoLajos válasza proof88 (#1075) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Mert GeForce a király! :R :) Én ezt vallom: Ha játszani akarsz, Nvidia. minden másra ott az Ati. :DD

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1077) proof88 válasza ForgoLajos (#1076) üzenetére


proof88
addikt

Régen én is így voltam vele, de 2008-ban amikor 50 körül hozzá lehetett jutni egy kvázi csúcskártyához (4870), akkor áttértem Radeonra és jó választás volt, minden tekintetben, leszámítva az rFactort. :D

(#1078) DavidFlower


DavidFlower
csendes tag

"A BT ülésen 3 bíró részvétele szükséges, a kétes esetek tisztázása érdekében."
2014-et írunk. Fél hétkor egy olyan chaten van közölve a bt ülés időpontja (8óra) amin elvileg törölve vannak a hsz-ek. Arról már nem is beszélek, hogy másokhoz mindig alkalmazkodni kell munka, kaja, stb. Egész délután gépközelben voltam, és a telefonom is be volt kapcsolva. Bár nyilván nem mindenkinek volt érdeke, hogy ott legyek. Csak kiváncsiságból meg lehet kérdezni, hogy Gergő autója mennyire sérült abban a hatalmas ütközésben? Csak, hogy összevessem a múlt heti 8 rajthellyel, és az azzal járó felleb viteli bírósági üggyel?

(#1079) ForgoLajos válasza DavidFlower (#1078) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Én sajnálom, hogy lemaradtam, sajna most vettem észre, hogy a telefonom le volt halkítva. (délutáni szieszta) :)
De ettől függetlenül maradéktalanul megbízom Kokó, és Préri munkásságában.
Bocsi Préri, hogy nem vettem fel. Kicsit lelazult a Forma1 kerekem, de nemsokára remélem minden a helyére kerül, és újra sokszáz kört fogok tesztelni, hiánytalanul megjelenek minden versenyen és BT-n. kis türelmet kérek :DD

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1080) ultimategerg


ultimategerg
csendes tag

Sracok! Szeretnem azt hinni hogy tenyleg objektiven dontottetek az esetekrol. Csak az enyemrol tudok nyilatkozni, fellebbezni gondolom ugy sincs ertelme, ugyh nem tudok mast csinalni mint elfogadom, de ha 90%os tores lett volna abbol meg akkor sem lett volna serules, es nem is befolyasolt senkit. Sanjnos az rfactor alkalmatlan arra hogy minden fizikai kontaktot buntessetek, es ez mar most teljesen kovetkezetlen... Csak azt legyszi ne hagyjatok hogy kicsusszon a gyeplő és sertődésekből szülessenek bizonyos bt döntesek. Abbol nagy romlas lenne! Amugy David nem serult az autom egyaltalan! Ja es Juhasz Zoli nem hogy a versenyen nem indult, de tudtommal meg a ligaban sincs!

(#1081) Préri aliga


Préri aliga
csendes tag

elnézést Juhász Attilától , hogy le Zoliztam

(#1082) kokoaliga válasza ultimategerg (#1080) üzenetére


kokoaliga
tag

Sértődésből nem is szoktak büntetések születni.
Kérlek írd le érthetően,hogy kire gondolsz?
Ki ellen hoztunk "sértődéses" büntetést?

Koko

(#1083) kokoaliga


kokoaliga
tag

Dávidnak igaza van a 3 bíró jelenlétéről.
Dávid,Lajos és Robin kérlek titeket,hogy vizsgáljátok meg az eseteket és véleményezzétek.
Egyébként a Gergő-Dávid esetben direkt nem vettem részt.
Préri egyedül hozta meg a döntést.
Ha szükséges akkor javítsátok a döntéseket.

Koko

(#1084) ForgoLajos válasza kokoaliga (#1083) üzenetére


ForgoLajos
csendes tag

Én ha kell, ma 8kor érek rá. De nem kívánom felülbírálni, egy több éve jól működő BT tagok döntését csak azért, mert ketten voltak. Természetesen nézzük át. Ma este 8kor ha jó mindenkinek, Én TS-en leszek.

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

(#1085) ultimategerg


ultimategerg
csendes tag

Bocsanat, lehet hogy rosszul erzekeltem! De nagyjabol 3 szempontbol kifojolag szulethet meg egy buntetes! 1 tortent e hatranya a sertettnek 2 serult e az autoja 3 ha szarmazott hatranya a sertett felnek akkor tortent e visszaengedes. Mondjuk meg vizsgalhattok esetleg olyan korulmenyt hogy "visszaeso" e az illeto!(mindez szerintem) ha ezek kozul egyik sem teljesul akkor felmerul bennem a gondolat hogy akkor mi masert? 3 esetet neztem meg azok kozul amiket kiirtatok es abbol 1el nagyon joindulattal ertettem egyet. Én nem vagyok rest tobbszor is bocsanatot kerni attol az illetotol akit megloktem, es elismerni a vetsegem, de ez mar talan ki is derult. Az sem zavarna ha nagyobb %ra lenne allitva a tores! Koko! A Daviddal valo vitadat nehez volt nem eszrevenni, mivel a szerveren nyomtatok mikozben tesztelni probaltam. Es ha jol emlekszem hangzottak el olyan dolgok h "akkor ezentul igy vagy ugy lesz". Ettol fuggetlenul nem rad v Davidra celoztam, csak probaltam ravilagitani h ne legyetek kovetkezetlenek. Egyik versenyen azert kap valaki buntetest mert nem volt bevaras, a kovetkezon meg azert mert volt??? Persze tudom h sose lesz ez objektiv teljesen de akkor is! Nem tuzet szítani akartam, csak kicsit bantotta az igazsagerzetem ezert leirtam!

(#1086) ultimategerg


ultimategerg
csendes tag

Amugy miattam nem kell felulbiralni, elfoadom a buntetest, amugy is az a celom hogy meg ennyire se "piszkitsam" be a versenyem. Es nem ketlem h evek ota jol mukodik a Bt, hiszen eddig sem tudtam kifogasolni semmit.

(#1087) Préri aliga


Préri aliga
csendes tag

Na szóval ...itt vannak a sérülés logok
108 211.4 1.kör ForgoIstvan összekoccant AsztalosJozsef autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 6% ForgoIstvan AsztalosJozsef 6
108 211.4 1.kör AsztalosJozsef összekoccant ForgoIstvan autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 3% AsztalosJozsef ForgoIstvan 3
108 220.9 1.kör DaraiRobin összekoccant SzecsiRichard autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 19% DaraiRobin SzecsiRichard 19
108 221.0 1.kör SzecsiRichard összekoccant DaraiRobin autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 3% SzecsiRichard DaraiRobin 3
108 226.8 1.kör PentekPeti összekoccant DaraiRobin autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 29% PentekPeti DaraiRobin 29
108 226.9 1.kör DaraiRobin összekoccant PentekPeti autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 29% DaraiRobin PentekPeti 29
108 226.9 1.kör PentekPeti összekoccant DaraiRobin autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 16% PentekPeti DaraiRobin 16
108 232.6 1.kör DaraiRobin összeütközött KovacsLaci autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 100% DaraiRobin KovacsLaci 100
108 257.9 1.kör SzilagyiIstvan összekoccant UzsakZoli autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 10% SzilagyiIstvan UzsakZoli 10
108 257.9 1.kör UzsakZoli összekoccant SzilagyiIstvan autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 13% UzsakZoli SzilagyiIstvan 13
108 257.9 1.kör UzsakZoli összekoccant SzilagyiIstvan autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 3% UzsakZoli SzilagyiIstvan 3
108 277.3 1.kör ForgoIstvan összekoccant UzsakZoli autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 0% ForgoIstvan UzsakZoli 0
108 3759.5 33.kör KatonaAron összekoccant SzecsiRichard autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 23% KatonaAron SzecsiRichard 23
108 3759.5 33.kör KatonaAron összekoccant SzecsiRichard autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 6% KatonaAron SzecsiRichard 6
108 3759.6 33.kör SzecsiRichard összekoccant KatonaAron autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 32% SzecsiRichard KatonaAron 32
108 3798.0 33.kör GutiGergo összekoccant UzsakZoli autójával, a sérülés mértéke az érintett területeken: 3% GutiGergo UzsakZoli 3

ha valaki tudna pontos magyarázatot adni , miért az első körökben van nagyon sokszor ennyi eset???
és azt még hozzá fűzném vannak estek amikor nem jön log és mégis van olyan eset hogy össze ér két autó.

(#1088) ForgoIstvan válasza Préri aliga (#1087) üzenetére


ForgoIstvan
csendes tag

Sziasztok. Nem akartam szólni semmit de ezt olvasva muszáj vagyok. Zolival történt két koccanásom ahól károsodott is az autója mint nézem minimálisan a bevárás megtörtént amivel a végelszámolásnál buktam kb 2 pozíciót. A második koccanás 0% hisz csak a két kerék ért össze nem történt pozició csere. Ezért kaptam 10 rajthelyes büntetést! Előző futamon mikor Kokot kiforgattam beismerve hibámat semmi büntetés nem járt. Koko én azt a történetet lezártam de most rohadt őszinte leszek és nem kell megharagudni kinek ne jutott volna eszébe elnézve hogy te voltál az egyik bíró, hogy a múltkori eset nem befolyásolta a döntésed. Még egyszer Írom nem bántásból lezártam csak ezeket az adatokat és a chetet olvasva ez mellet már nem tudtam elmenni szó nélkül. Az ítéletet elfogadom és lezártnak tekintem. PONT.

(#1089) kokoaliga válasza ForgoIstvan (#1088) üzenetére


kokoaliga
tag

Amikor megóvtam az USA esetet akkor direkt mondtam Prérinek,hogy ne büntessen meg ha vétkeztél csak beszéljék át az esetet.Bocsi.
Kikérem magamnak a gyanusítgatást,hogy azért adtam neked büntit mivel az USA versenyen nem kaptál.
Kérdezd meg Prérit,hogy az óvásomnál mit is mondtam neki.
PONT.

Koko

(#1090) DavidFlower válasza kokoaliga (#1089) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

Kikérheted magadnak Koko. Azt is elmondanád, hogy pár napja azt írtad chatbe, hogy játszhatunk így is? Azt írtad hat esetben is szabálytalankodtam, mire kértem tőled a sérülés mértékét a logból, mert az elment a füled mellett, hogy az amerikai bt-n a te eseteidben volt százalékos sérülés is Prérin, és ez is közrejátszott abban, hogy 8, mondom 8 rajthelyet kaptál két esetért. Erre nem válaszoltál, hanem azt írtad, hogy ha innentől kezdve lemegyek a fűre, azért is büntetést kérsz rám. Majd a Bt ülést megtartjátok ketten. Az időpontról (ami elvileg a verseny utáni csütörtök) nem szóltok. Ezen kapok 5 rajthelyet, holott sérülés nem volt, és Gergő idővesztesége mikronban mérhető. Elfogadom a büntetést, csakhogy jól érezd magad, de tudom, hogy te addig nem nyugszol amíg el nem üldözöd azt aki neked ellent mert mondani. Gratulálok. Sajnálom, mint ahogy sajnálom Farkas Dávid távozását, Elekesét, Kimiét, és ezt kikérem magamnak. Örültem, hogy megismertelek, és örültem, hogyha máshol nem is azért törökön mindig felnőttem a feladathoz, hogy veled csatázzak, és sajnálom, hogy eluralkodott rajtad ez a nem is tudom minek nevezzem "valami".

(#1091) kokoaliga válasza DavidFlower (#1090) üzenetére


kokoaliga
tag

Dávid te ezt olvastad amit írtam??
Ki üldözte el Kimit,Elekest és Farkas Dávidot??
Én???
Azt sem tudod ki miért ment el!!

[ Szerkesztve ]

Koko

(#1092) botlakote válasza kokoaliga (#1091) üzenetére


botlakote
csendes tag

Mi a Manó? :-) ?

(#1093) Préri aliga


Préri aliga
csendes tag

Pisti ez a második eset , nem vitázni akarok hidd el . sajnos ilyet írt be a második esetre , hogy nulla mikor rajta vagy a másik autón .

(#1094) ForgoIstvan válasza Préri aliga (#1093) üzenetére


ForgoIstvan
csendes tag

Én sem akarok vitázni és nem is állítottam hogy nem vagyok bűnös. A büntetés mértékével van gondom. Ebben az esetben a két kerék ért össze ami a belsőkamerából tisztán látszik nem vesztett időt Zoli ez miatt és a sérülés is 0 volt ha nem igazak az adatok mért tesszük ki? Nem szeretnék ezzel az ügyel többet foglalkozni. Mindenhol születnek olyan döntések amivel nem biztos hogy mindenki egyetért és ez így van rendjén!

(#1095) Farkas23


Farkas23
aktív tag

Sziasztok!

Olvastam a topicot és láttam, amit láttam.

Abban nincs igazság, hogy én kimondottan, azért távoztam, mert elüldöztek. El nem üldöztek, sajnos sok minden bejött és nem tudtam koncentrálni, sok volt a dolgom is. De igaz ami igaz, hogy a végére teljesen el ment a motivációm is, mivel olyan büntetést kaptam, egy kis apró dologért, amit kb. kilökésért adnak máshol. Elfogadtam, hogy hibáztam, de nem akkorát, ezek után már nem volt kedvem versenyezni, és fölöslegesnek is tartottam, hogy erőltessem.

Annyi igazság van, ez egy játék és nem arról szól, hogy mindenkit büntessünk le, amennyire csak lehet, mert valakit kicsit erőszakosabban előztünk meg. Tudja mindenki, hogy interneten megy, és hogy egyáltalán nem garantált, hogy nem lehet hiba. De ezt nem kell szerintem magyarázni, mindenki tudja jól.

Remélem nem vettem el senkinek se a kedvét. :)
Jó versenyzést kívánok mindenkinek!

BT-knek meg csak azt tudom mondani, hogy próbáljanak meg minél arányosabban büntetni és jó magyarázatot adni, mert sajnos nálam egyik se volt elfogadható. :)

(#1096) kokoaliga


kokoaliga
tag

Tisztelt Liga tagok.
Szerintem mindenki zárja le magában a tomboló dühöt(ha van) és lépjünk tovább.
Lenne egy javaslatom a büntetésekkel kapcsolatban.
Olyan mint BT megmaradna de nem nézné meg az eseteket az első 6 körben,kivéve a boxvonal átlépéseket büntetné a megállapított áthajtásossal.
A futamok után a sértett versenyző ha úgy érzi óvást nyújt be és csak azt nézné meg a BT illetve hozna döntést,büntetést.
Ezzel a BT válláról óriási terhet vennénk le mivel csak az óvásokat meg a vonal átlépéseket kellene megnézni,bírálni.
Mi a véleményetek erről a kezdeményezésről?

Koko

(#1097) ForgoIstvan válasza kokoaliga (#1096) üzenetére


ForgoIstvan
csendes tag

Ha ezzel egyszerűbb a dolgotok legyen véleményem szerint ha valakinek problémája van, sérelmei vannak úgy is jelezni foglya óvás formájában.

(#1098) kokoaliga válasza ForgoIstvan (#1097) üzenetére


kokoaliga
tag

Nem arról van szó,hogy egyszerűbb lenne a BT dolga,hanem ezek a viták veszekedések megszűnnének és csak a versenyzéssel foglalkozna mindenki.
Persze gondolhatjátok,hogy Préri egy teljes éjszakát szokott minden verseny elemzésére fordítani.
Ezúton is szeretném Prérinek megköszönni a fáradozását a ligáért.

Koko

(#1099) DavidFlower válasza kokoaliga (#1096) üzenetére


DavidFlower
csendes tag

Olvastam Koko a linkelt bejegyzésed, és utána írtam. Azt, hogy közvetlenül miattad lépett ki valaki, nem igaz, (kivéve Elekes,) de igenis tartom magam ahhoz, hogy sokszor nem született igazságos döntés, és ebben a liga vezetőjének felelőssége a legnagyobb. Engem nem érdekel, hogy az akkori force indiások, erre most, hogy reagálnak, azóta is csodálom Botlát, hogy itt maradt. Mert amikor a szavaiddal élve "garai téri" hangnemben lefutott veszekedés ment, minimum két embert kellett volna felfüggesztened. Ez a "valami" vetett véget a többszörös bajnoki címet hozó ferraris barátságnak. Azt is elismerem, hogy nélküled ez a liga már háromszor szétszéledt és újraalakult volna, de az a "valami" akkor is idegesít. Amit múltkor irogattál chaten. Azok után mégis áruld el, hogy látnám objektív döntéssorozatnak ezt az egészet (időpont, büntetések, stb.)?

Továbblépve: Szeretnék elnézést kérni, amiért személyes nézeteltérésünket a nyilvánosság elé tártam, -bár próbáltam személyesen is a szerveren- és remélem nem romboltam le a tekintélyét annak, akinek ez a liga a létét köszönheti.

Az ötleted, szerintem jó. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első hat kör vizsgálata a notórius vonatban eszetlenül közlekedő sofőrök miatt lett kitalálva ha jól emlékszem. De teljesen korrekt, hogy akit sérelem ért az jelezze. Viszont ha nem szól, akkor hallgassa el örökre. (ez olyan volt, mint valami gagyi amerikai tinilove sztoriban :F ) Amúgy remélem jövőre már nem ez a büntetési rendszer lesz, és a védekezési, és támadó feltételek is rögzítve lesznek. Első szárny, hátsó tengely, stb. Még valami: abszolut nem kekeckedésből, csak, hogy tanuljak: Ricsinek mit kellett volna csinálni az eau rouge-ban? Ha az imént említett szárny tengely stb-t alapul vesszük. Csak azért, mert én Pl tövig nyomtam volna a parkettát. Erre mondjuk ha eleve kevesebb eset lesz, választ adhatnak majd a hosszabb magyarázatok. A felvétel megosztásával én sem értettem egyet.
További jó versenyzést. Csao.

(#1100) Pit07 válasza kokoaliga (#1096) üzenetére


Pit07
csendes tag

Én csak úgy értek egyet ezzel ha létrehozunk egy facebook csoportot(minden aktív ligatag lenne csak felvéve egy zárt csoportba) és ott óvhatna mindenki és értesítés is kapnák ha valaki írt,mert én ezt az emailba ovást megmondom őszintén nem érzem jónak,több okból is. Amúgy támogatom a felvetést,de úgy gondolom így lenne korrekt a dolog. Ugyan úgy meglennének az adminok a csoportba mint a weboldalon.

Mclaren Mercedes

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.