Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
Elnézést, hogy ide teszem fel a kérdésemet, tudom, hogy ez milyen topik, de egyszerűen semmilyen topikban sem javasolt dolgok sem segítettek rajtam vagy halott a topik, remélem itt azért szerencsével járok...
Annyi a problémám, hogy az adatlapomon található cfg kicsit haldoklik, vagy nem tudom mi a baja. A lényeg annyi, hogy játékok közben egyszer csak gondol egyet, a hang megakad, fekete képernyő és a vga venti 100%ra felpörög. Csak akkor lesz jó, ha lekapcsolom a tápot és vissza.
Erre lenyomtam több mint 1 órás prime-ot és ott nincs baja(3.9ghz-en).
Ezután lenyomtam max RAM felhasználással egy 20 tesztes IBT-t végzett hiba nélkül, kiadta az üzenetet is, ezután megnyitnék egy firefox ablakot és megint fekete kép, vga fan 100%-on...Ezután visszatettem alap órajelre és feszekre a procit és a lapot is, így is megnéztem, belépek egy játékba, betölti az ingame részt és egyből fekete kép.
Jelenleg itt tartok, tanácstalan vagyok, a VGA soha nem volt húzva.
megjegyzem eddig ezen a 3.9GHz-es beállításon futott minden baj nélkül, csak egy ideje jött rá ez a fekete képernyőzés...Lehet, hogy a táp kezd gyengélkedni?
Remélem tudtok segíteni nekem, még1x bocs az OFF-ért... -
h.adam.92
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Tegnap elkezdődött a BECUP, sok szerencsét Over!

-
h.adam.92
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
gl&hf

-
h.adam.92
őstag
Üdv
olvastam, hogy BECUP-on lesz extrém gigabyte tuning, nem közületek tartja majd valaki?

-
h.adam.92
őstag
E8700-at itt még senki sem hajtott?
-
h.adam.92
őstag
üdv!
az lenne a problémám, hogy van egy memóriahibás 8800GTS-em G80 és ha megtalálom a rossz memória chip-et és lefeszítem akkor megjavulhat a kép? vagy esetleg mélyhűtőbe teszem egy éjjszakára? ugye itt ph-n is ha jól emléxem Bagira kollegának javult meg a hallottnak hitt cpu-ja a mélyhűtőtől. tudom jól, hogy nem ide tartozik a kérdésem ezért már kérdeztem az ehhez tartozó topicban is, de mégis ti bütyköltök, meg tesztek plusz dolgokat a masinához. ha van valami ötlet akkor szívesen fogadom, meg a fejmosást is, hogy "Miért ide írsz, nem látod a topic nevét?!?!
) persze ezt annyira nem szívesen 
-
h.adam.92
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
nanemár
nekem néha xp-n csak egy magot jelzett. ha lement egye a szorzó a takarékoskodás érdekében akkor az órajel pedig nem annyit ment le amennyit kellett volna, hanem csak pár mhz-et. én 3x tettem fel az xp-t h lássa a 2. magot. most akkor most mond, hogy hülye vagyok

-
h.adam.92
őstag
hy
pár hsz-el feljebb láttam szerver proci tuningokat. akkor vki megtudná mondani, h mi a különbség a szerver és a "sima" procik között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- SkyShowtime
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Arany János - Kapcsos könyv
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) persze ezt annyira nem szívesen 
nekem néha xp-n csak egy magot jelzett. ha lement egye a szorzó a takarékoskodás érdekében akkor az órajel pedig nem annyit ment le amennyit kellett volna, hanem csak pár mhz-et. én 3x tettem fel az xp-t h lássa a 2. magot. most akkor most mond, hogy hülye vagyok