Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Itt, van EU -s shop, tax included, es a kiszallitas is csak £10. Elorendelest ir UK -ra, nem tudom mennyi idobe tart kihozni.
Talaltam 20L -es Dewart Amazonon £180 -ert, szoval lehet nem kuzdok azert, hogy az enyem megint kikeruljon, az egyebkent is javitott.
De eloszor DICE, azzal meg nincs tapasztalatom, bemelegitesnek jo lesz. Tobbit privatban megbeszeltuk.
Csak nem tudom elengedni ezt, bar szeretnek megmaradni csendes amator, ahogy eddig. De most majd talan postolok par eredmenyt.

Sokat filoztam, hogyan legyen, eloszor a cold freezer -en gondolkodtam, --35 fokos fagyalloval. De tul sok macera es hely kell a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Disney+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest