Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
ömm.
Most megint én leszek az aki beszól, pedig nem akarok itt ítélő bírót játszani, csak egy pár egyszerűbb dologra hívnám fel a figyelmet,ami ebben a topikban érvényes.
Nem személyesen veled van gondom, csak nem igazán értem miért ide irányítottak, amikor a ddr3-as ramoknak van külön tuning topikja. Ez extrém tuning topik , címéből, első hozzászólásából világosan kiderül mi a célja és milyen témával foglalkozunk itt. Na most te is és aki ide irányított az is láthatja hogy ennek a kérdésnek vajmi kevés köze van hozzá...
Ebben a topikban, subzeroba / értsd mínusz celsius fokra / hűtött rendszerekről, és az azokkal elért eredményekről lehet témázni. Tetszik vagy nem, erre lett kitalálva, van több tízezer egyéb, kötetlenebb, kevésbé szigorú moderáció alá eső topik, ahol lehet bohóckodni és úgymond offolni. Ez nem az, és azt hiszem ez a komment nem csak az én véleményemet tükrözi.Szeretnénk ha PH! ez a kis szelete megmaradna csak nekünk, illetve a téma iránt érdeklődőknek, és amíg a kérdésnek semmi köze a topik témájához, addig bizony ilyen és ehhez hasonló hozzászólások vagy akár moderáció várható!ui: szeretném ha nem vennéd magadra, úgy általában az olvasónak szól.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
szia
a hercules-ből nálam volt pár kit, de azok a hűtőbordás 2200-as kitek voltak, szóval egészen más tészta.
p55-be teszteltem őket, elég jól mentek, de nem tudok róla semmi eredményt mutatni, mert minden mentésem elszállt annó
de ahogy toyone is írja, 1,5V körül elég neki 24/7-re 1600mhz körül, időzítésekkel meg játszani kell hogy mit szeret/bír

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest