Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
De Ádám ne csináld már! Miért nem kerestél meg engem előtte, hogy kell-e valamit tudni a repülős útról? Nem kell a Katával vívnod, ha nem akarsz, kérdezhettél volna nyugodtan. Facebookon pl.
Persze, hogy mérges lettem, mert egyszerűen nem értettem, miért bonyolódik egy olyan dolog, aminek halál egyszerűnek kéne lennie. Bazi erős mezőny lesz kint, még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
Ha pedig erre vártál egész nyáron, akkor miért engedted ki a kezeid közül? Még ha rossz napja is van az embernek, ez pont egy olyan, ami felvidít ezek szerint. Foggal-körömmel ragaszkodnod kellett volna hozzá, mert óriási lehetőség neked.
Üdv,
Mate
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest