- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
De Ádám ne csináld már! Miért nem kerestél meg engem előtte, hogy kell-e valamit tudni a repülős útról? Nem kell a Katával vívnod, ha nem akarsz, kérdezhettél volna nyugodtan. Facebookon pl.
Persze, hogy mérges lettem, mert egyszerűen nem értettem, miért bonyolódik egy olyan dolog, aminek halál egyszerűnek kéne lennie. Bazi erős mezőny lesz kint, még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
Ha pedig erre vártál egész nyáron, akkor miért engedted ki a kezeid közül? Még ha rossz napja is van az embernek, ez pont egy olyan, ami felvidít ezek szerint. Foggal-körömmel ragaszkodnod kellett volna hozzá, mert óriási lehetőség neked.
Üdv,
Mate
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest