Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Mercutio_ #9448 üzenetére
Nem a C-vel szűnt meg a probléma, hanem a D-vel, ami a 3 szintű gátszerkezetet kapta (bármit is jelentsen ez). Az első órám egy PO2500C volt, megállt, gariban szervizelték, és mikor eladtam, ugyanazokat a tüneteket hozta (lassulás), mint mielőtt megállt, tehát gyanítom, nem lett 100-as. Ugyanakkor a 2. PO-m, a 8500 soha egy ütemet nem hagyott ki, nagyon pontos és stabil volt. Ettől függetlenül nem vagyok a co-ax nagy barátja, értelmetlennek tartom az egész technikát, de ezt már többször leírtam itt.
-
tag
-
squir
aktív tag
válasz K.Andras.Vfx #9476 üzenetére
Hogyne! És persze a fagyit is, nem csajosan "szopom"
Akkor te is olyan félenk vagy, aki szerint a kés csak "rosszra" való?!
-
BloodRay
veterán
válasz K.Andras.Vfx #9486 üzenetére
Ja, ha te nyugodtan általánosítasz mindenkit a "késes srácokkal", akkor téged meg a hozzászólásaid alapján a részeg vadászokkal is egy lapra vehetünk...
Törvényi előírásoktól senkinek nem lesz több esze..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
squir
aktív tag
válasz K.Andras.Vfx #9484 üzenetére
Nagyon szép ez a Longi. Nekem kézihúzós-kismásodperces volt vörösarany tokkal. Csodás volt a sugaras számlapja, csak azt a vékony calatrava tokot nem tudtam megszokni.
A Marvinon ez a "tonneau"-szerű tokforma is sokat dob (bár a mostani divathoz mérten kicsi. Öltönyhöz tökéletes)Másik téma: ha annyi pénzem lenne, ahányszor elsütötték azokat az ostoba kérdéseket, hogy "félsz valamitől?", "kit akarsz leszúrni?", stb... mostanra anyagilag baromi jól állnék mindenkinek van hóbortja, szenvedélye. A kések-kardok gyűjtése, viselése nem sokban különbözik az órákétól. (kérlek ne gyere azzal, hogy egy órával nem lehet leszúrni senkit, elég egysíkúan demagóg. Valóban nem lehet, de kenyeret sem fogsz vele felszelni. Például.) Nem az eszköz a rossz, vagy gonosz. Az ember ostoba. És azon nem változtat semmiféle hatósági engedélyeztetés sem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
K.Andras.Vfx Ne offolj! Minden témára van topik a PH!-n, amire nincs, arról meg úgyis tilos beszélgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.