Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4087) Tulku


Tulku
veterán

Hogy oldjam a feszültséget amit újabb óravásárlásom keltett, beszámolok két bőrszíjról amiket rendeltem.
Az egyik egy magyar készítői, egyik fórumtársunk alkotta, a másik olasznak mondott ám inkább vietnámi alligátorfarok, itt a cégnév kiírható, Lacrado a nevük. Fórumtársunk szíjait S betűvel kezdődően nevezi, azt hiszem ennyi kiírható talán, nem minősül reklámnak.

A magyarra két hetet kellett várni, az ára számomra bagatell, szállítással 12500 pénz volt. Batiék anno elmondták, hogy ez nem Hirsch minőség, ez nem büdösödik, ez tényleg igazi bőr, de én - Hirschen nevelkedett nyikhaj - nem igazán hittem el, de belevágtam...nagyon kellemesen csalódtam. A kidolgozás minősége, a bőr puhasága, az egész kinézet szerintem messze túlmutat az árán. Életem legkényelmesebb bőrszíja volt, a legnagyobb melegben sem volt fárasztó, ha levettem azonnal kiszáradt, bőr illata volt, szagokat nyomokban sem éreztem.

Sajnos ennek ellentéte volt a Lacrado..büdös, merev, rettenetes építési minőség 40 ezer forintért, egy mákszemnyi infó sem volt a várható szállítási időről, ráadásul félre is lettem informálva, mikor már balhéztam, közölték a számot, ami alapján már egy hete át vette valaki a cégnél, így nyomozás után került csak hozzám...bár ne került volna...talán az egyetlen előnye a bőr extrém textúrája és faktúrája, de ebben ki is merült minden. Itt épp a csatnál lévő hihetetlenül precíz kivágást mutatnám meg, ennyiből elképzelhető a többi rész építési minősége is.

Nem akarok szittya magyarkodni, de a fórumon két topiktárs is szíjakkal foglalkozik, mindkettőről szuperlatívuszokban beszélnek, én azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha tehetik vegyenek hazait ebből is! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.