- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Húúú.. Jók vagytok.
#12164rbalint88:
Elegáns órám van pár, egy chronoban nem az eleganciát keresem szóval ez nem probléma. Sajnos élőben nem fogtam még kézben, de képekről nekem rendben levőnek tűnnek az arányok, szóval szerintem nekem azzal nem lenne gond.#12165vadászcsiga:
Volt régebben 7750-nel szerelt órám és pont azért ment is mert túl vastag volt
Az eltelt idő feledtette velem, hogy milyen aránytalanul vastag volt. Pláne ilyen kis 39-40mm-es tokkal. Talán egy 42-43-as toknál nem olyan vészes az a 14-15mm vastagság.#12166@mriya@:
Professional volt már a kezemen. Akkor valamiért túl nagynak éreztem, bár tény, hogy ez jó rég volt már, lehet azóta változott már az ízlésem. 47mm pedig nem tűnik soknak.Az biztos, hogy vakon most már nem fogom berendelni, előbb megnézem élőben, felpróbálom valahol őket, ha találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest